• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYTO, SİGORTACILIK HAFTASINI KUTLADI
27 Mayıs 2019 Pazartesi 15:00

AYTO, SİGORTACILIK HAFTASINI KUTLADI

Sigortacılık Haftası, Aydın Ticaret Odası 12. Meslek Komitesi tarafından Aydın Valiliği önünde yapılan törenle kutlandı.

Sigortacılık Haftası, Aydın Ticaret Odası 12. Meslek Komitesi tarafından Aydın Valiliği önünde yapılan törenle kutlandı. Törene AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çakır, Meclis Üyesi Ziya Yeniev, Sigortacılık Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Murat Çay, 12. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Toral ile AYTO Üyeleri katıldı.

 

Çelenk koyma törenin ardından bir konuşma yapan Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Toral, Ülke ekonomisinin büyümesinin özel sektör merkezli olduğunun altını çizdi. Özel sektörün risk yönetiminin önemli olduğunu vurgulayan Toral, “Güçlü bir sigorta sektörü istikrarlı bir kalkınma sürecinin anahtarıdır”, dedi.

 

Her yıl AYTO olarak Mayıs Ayının son haftasını Sigortacılık Haftası olarak kutlayarak sigorta bilincinin yaygınlaşmasına katkı yapmaya çalıştıklarını belirten AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Ülkemizde sigorta bilinci Avrupa ülkelerinin gerisinde. Aydın olarak ortalamanın üzerinde olsak da bu bilinci artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm sigortacı üyelerimizin Sigorta Haftası kutlu olsun”, dedi.

Haber : Helin ÖDEN

sigortacilik-haftasi-1.jpegsigortacilik-haftasi-2.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 638 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim