• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAK KOLEJİ İLE SARIZEYBEKLER  PROTOKOL İMZALADI
18 Temmuz 2019 Perşembe 10:50

BAŞAK KOLEJİ İLE SARIZEYBEKLER PROTOKOL İMZALADI

Aydın Sarızeybekler Bisiklet ile Aydın Özel Başak Koleji arasında protokol imzalandı.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Aydın Sarızeybekler Bisiklet firma kurucusu Hakan Sarızeybek katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti. 

Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri, personeli için Sarızeybekler firması tarafından satış sonrası servis hizmetlerinde %30, satış ve kiralama hizmetlerinde %10 indirim sağlanacaktır. Başak Kart kullanıcıları, firmanın Aydın Söke, Mimar Sinan ve Kuşadası mağazalarında indirimden faydalanabilecek.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın imza töreninde "Bisiklet kullanımı hem çocuklarımızın ve yetişkinliklerimizin sağlıklı bir vücuda sahip olmasını hem de çevrenin korunması anlamında günümüz dünyasında oldukça önemli bir yere sahip, hepimizin bu duyarlılıkta yol alması gerekir. Protokol, her iki tarafa da hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Sarızeybekler Bisiklet firma kurucusu Hakan Sarızeybek ise yaptığı konuşmada, ‘’Başak Koleji öğrencileri, velileri ve çalışanları için böyle bir platformda yer almak bizim için mutluluk verici.” dedi. Gezen, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

14-003.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 884 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim