• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN AKIN; ‘İYİKİ YADEM’İ KURMUŞUZ’
24 Ağustos 2017 Perşembe 13:33

BAŞKAN AKIN; ‘İYİKİ YADEM’İ KURMUŞUZ’

Germencik Belediyesi Yaşlı Dostu Germencik (YADEM) programı kapsamında verilen mobil hizmet ziyaretlerine Başkan Ümmet Akın’da katıldı.

Germencik Belediyesi Yaşlı Dostu Germencik (YADEM) programı kapsamında verilen mobil hizmet ziyaretlerine Başkan Ümmet Akın’da katıldı.  YADEM ekibi ile birlikte yaşlılarımızı ziyaret eden Başkan Ümmet Akın Dağyeni Mahallesinde oturan 101 yaşındaki asırlık çınar Hediye Yıldız’ın evine misafir oldu.

Sağlığıyla çevresine örnek olmasının yanı sıra bilgi ve tecrübeleri ile de çevresini aydınlatan Hediye Yıldızı gören Başkan Ümmet Akın uzun ve sağlıklı yaşam dileklerinde bulundu. Hediye Teyze ile uzun uzun sohbet eden Başkan Akın şöyle konuştu; “Germencik’in tüm mahallelerinde yaşlılarımızın elinden tutuyoruz ve açtığımız yaşlı hizmet merkezinden sonra mobil ekiplerimiz ile hane ziyaretleri, danışmanlık ve sağlık hizmetlerimizi vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Ekibimiz ile yaptığımız istişare toplantılarında değerli büyüklerimiz ile ilgili duyduğum her şey beni ziyadesiyle etkiliyor. Yaşlılarımızın elinden tutmak yardıma ihtiyacı olan birçok vatandaşımızın yanında bulunmak beni duygulandırıyor ve İyi ki bu projeyi başlatmışız ve geliştirmekteyiz diyorum. İlerleyen günlerde Türkiye’de birer ilk konumunda olan yeni vizyoner projelerimizin sürprizlerimizin ilk beyanını burada Germencik’in en yaşlı kıymetli çınarlarından biri olan Hediye Teyzemizin yanında açıklıyorum. İlerleyen günlerde Germencik Yaşlı Dostu Şehir olmak adına attığı adımları çok daha ileriye taşıyacak.”

Dağyeni Mahallesinde Hediye teyzeyi ziyaretin ardından bakıma ihtiyacı olan Cennet Yılmaz’ı evinde ziyaret eden Başkan Akın sonrasında mahalle meydanında bulunan kahvede vatandaşlarla buluşarak sohbet etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 994 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim