• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN AKIN’A VATANDAŞLARDAN BÜYÜK DESTEK
15 Ekim 2018 Pazartesi 10:51

BAŞKAN AKIN’A VATANDAŞLARDAN BÜYÜK DESTEK

Germencik Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın Didim, Söke ve Efeler ziyaretlerinde büyük ilgi gördü.Yaklaşık 2 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık süreci için çalışmalarına devam eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet

Germencik Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın Didim, Söke ve Efeler ziyaretlerinde büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 2 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık süreci için çalışmalarına devam eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın her gün farklı bir ilçede bu çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Didim, Söke ve Efeler merkezinde vatandaşlarla sabah namazı sonrası kahvaltıda bir araya gelen Akın’ı karşılarında gören mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olmadıklarını ve kendisini orada görmek istediklerini belirttiler. Akın ilk olarak sabah namazı sonrasında kahvaltı programını Didim Merkez Camii’nde başlatarak mahallelilerin taleplerini dinledi.

EFELER ZİYARETİNE DE SABAH NAMAZI VE KAHVALTI İLE BAŞLADI

Başkan Akın Didim de başlattığı kahvaltı programlarına Efeler Yavuz Sultan Selim Camii’nde cemaat ile bir araya gelerek devam etti. 05.30’da başlayan programda, vatandaşlar Başkan Akın ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler. Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve yönetiminin de katıldığı ziyarette Vatandaşlar Akın’ın “Halk ile iç içe bir Belediye Başkanı olduğunu biliyoruz ve bu süreçte de kendisine başarılar diliyoruz” dediler.

AKIN’A İLÇE BAŞKANLARI DA EŞLİK EDİYOR

Ümmet Akın’ın sabahın ilk ışıkları ile başladığı programlarda ilçe başkanları ve yönetimi de kendisine eşlik ediyor. Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın “Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Ümmet Akın 2 yıldır seçim çalışmalarını 17 ilçemizde sürdürüyor. Seçime yaklaştığımız bu süreçte mahallelerimizde de bu çalışmalarımızı hızlandırdık. İlçe yönetimi olarak başkanımızın yanındayız. Sabahın ilk ışıkları ile başlayan programımızda gece geç saatlere kadar her mahallede Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Başkanımızın hızlı temposuna bazen yetişmekte zorlansak da yerel seçimlerde ipi göğüsleyeceğimizi düşünerek bu yorgunluğumuzun üstesinden geliyoruz. Bu sabah 05.30 da başladığımız programın ardından öğlen saatinde Koçarlı Dedeköyde resterasyonu gerçekleşen Cihanzade Elhac Mehmet Ağa camiinin açılışına katıldık. Sonrasında 3. Sanayi esnafının aşure hayrına katılarak, akşam saatlerinde de Umurlu’da askere gidecek olan genç kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Başkanımızın çalışmaları yoğun bir tempoda ilerliyor. İnşallah bu sürecin sonunda da partili partisiz herkesin desteğini alarak ipi göğüsleyen taraf olacağız” dedi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Geçtiğimiz hafta yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Germencik Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın; “Pazartesi ve Salı günlerinde Didim’de ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise Söke’de, Cuma günü de Efeler’de ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum Aydın’da hemşerilerimiz ile birlikte hem katılımcı belediyecilik hem de üretken belediyecilik anlayışı ile katma değeri yüksek işler başaracağımızdan eminiz” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

5-(1).jpg6-006.jpg14-001.jpg16-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 801 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim