• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ALICIK ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER DİLİYOR
18 Ocak 2020 Cumartesi 13:48

BAŞKAN ALICIK ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER DİLİYOR

"Gençler, serbest zamanlarınızı gönlünüzce değerlendirin."Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz, Özveriyle sürdürdüğünüz bir öğretim yılının daha sonuna geldiniz.

"Gençler, serbest zamanlarınızı gönlünüzce değerlendirin."
Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz, Özveriyle sürdürdüğünüz bir öğretim yılının daha sonuna geldiniz. 

Öğrencilerimizin, anne- babaların heyecanla beklediği karneleri bugün alacaksınız. Uzun bir eğitim maratonunun ardından en büyük hakkınız olan tatili sonuna kadar hak ettiğinizi bilmenizi isterim. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlarken, öncelikle anaokulundan üniversiteye kadar tüm kademelerde eğitim gören siz değerli öğrencilerimizi kutluyorum. Bir yılın sonunda aldığınız karnelerinizde notlarınız ne olursa olsun; umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum
Atatürk'ümüzün gösterdiği heseflere doğru, endüstri 4.0 çağı disiplininde, bir ilinde ilim ve bilim, diğer elinde ahlak ve erdem olan milli kimliğine her şart altında sahip çıkan evlatlarımız sayesinde geleceğin Türkiye'si güçlü ve muzaffer olacaktır. Sorgulayan, tartışan ve meselelere analitik bakabilen berrak bir zihni teşvik eden, ezberden ziyade anlamaya öncelik veren, çağının sorunlarına kafa yoran, okuma alışkanlığı kazandıran ve zorlamaya dayalı olmayan çalışma disiplinini tavsiye eden öğretim yapısıyla aşacağımızdan kimse kuşku duymamalıdır. 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi 1. Yarı yılı bitti. Yoğun çalışma döneminden, kısa da olsa dinlenme fırsatı bulacaksınız. Serbest zamanlarınızı gönlünüzce değerlendirmenizi diliyorum.  Türk Milletine layık evlatlar yetiştirme yarışındaki ailelerinizi tebrik ederim. Gençlerimizin yetiştirilmesinde büyük fedakarlıklar yapan değerli öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

sablon-352-175.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 485 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim