• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ALICIK'TAN 1 MAYIS MESAJI
02 Mayıs 2020 Cumartesi 08:00

BAŞKAN ALICIK'TAN 1 MAYIS MESAJI

MHP Aydın İl Başkanı Haluk ALICIK'tan 1 Mayıs Mesajı.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk  ALICIK'tan 1 Mayıs Mesajı.

1 Mayıs
EMEK ve DAYANIŞMA GÜNÜ
Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlu olsun.
Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında, çabasında olan milyonlarca çalışanımız bizim için paha biçilemez bir özelliktedir.
İş hayatının adaletli, özgürlükçü, katılımcı, rekabetçi ve teşvik edici bir iklime ve hüviyete kavuşması; kuşkusuz çalışanlarımızın fedakârlıklarıyla daha da belirgin ve görünür hale gelecektir.
Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde, dayanışmanın güzellikleri, yardımlaşmanın ayrıcalıkları ve kardeşlik bağlarının vazgeçilmezliği ve zafiyet içinde bulunan toplumsal huzur her şeye rağmen belini doğrultacak, çalışanlarımız işlerine kavuşacaktır.
El ele, gönül gönüle “Emek ve Dayanışma Günü”nün doğru idrak edilmesi ihtiyacımız olan işbirliği ve sağduyuya büyük katkılar sağlayacaktır.
Kuran-ı Kerim de “çalışanların ücretleri ne güzeldir.” (Zümer, 74) ayeti alın terinin kutsallığı, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) “İşçiye ücretini, (alnının) teri kurumadan veriniz.” hadisi ile çalışan ve işveren arasındaki şaşmaz adalet ortaya konmuştur.
Tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, Cenab-ı Allah’tan aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum.

Bu haber toplam 729 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim