• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ALICIK'tan AÇIKLAMA
15 Ocak 2020 Çarşamba 21:03

BAŞKAN ALICIK'tan AÇIKLAMA

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, hafta sonu yapılan Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Milletvekilleri ve İl Başkanları Ortak Toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, hafta sonu yapılan Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Milletvekilleri ve İl Başkanları Ortak Toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulundu. 

Başkan Alıcık; “Milliyetçi Hareket Partisi gücüne güç katacak ve Türk milletine tercüman olmaya, Türkiye’nin beka ve milli çıkarlarını savunmaya devam edecektir. 2023 Lider Ülke Türkiye amacına ulaşmak Cumhur İttifakı olarak temel gündemimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi fitneye, dedikoduya, kötü niyet sahiplerine şans tanımayacak, fırsat vermeyecektir. Davamız Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinin ebedi doğruluşu ve dik duruşudur. Davamız Kızılelma’dır, davamız Turandır, davamız Türk-İslam ülküsünün muzaffer şafağına ulaşmaktır. Ay gökte kaldıkça, güneş üstünüze doğdukça ulu kocaların, aksakallıların duası milletimizin ve dava arkadaşlarımın üzerine olsun.” dedi.
Haluk Alıcık yaptığı açıklamada; “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Türk Milliyetçiği fikrinin emin emanetçisi MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin “Benimle ilkeli, seviyeli, inançlı, adam gibi yürüyecek her arkadaşıma gönlüm de kapım da her zaman ardına kadar açıktır’ çağrısına; Türk Milletinin üzerinde küresel ihanet planlarının yoğunlaştığı bu günlerde; evet denmeyecek ise vakti ne zamandır? Ne olmuşsa kardeşler arasında olmuş. Halleşir, helalleşir, yüreğimizle konuşuruz. Aramızda kopan, hala gözü üç hilalde olan, pişmanlığında samimi olan her arkadaşıma kapımız açıktır. Partimize kızan, küsen herkesle barışmaya, kucaklaşmaya hazırız. Aramızdan bir şekilde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, gözü hâlâ yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırız. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz. 9 Şubat 1969’dan bugüne kadar herhangi bir sebepten dolayı küsen, kızan, kırılan kardeşlerime diyorum ki; kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 yıllık emanet hepimize yetecek. Gelin Türk Milletinin vebaline daha fazla ortak olmayın. Gelin milli bekamızın bu zamanki mücadelesine katılın. El birliği yapalım, ülkü birliği yapalım; ne kadar işbirlikçi ve terör sevici varsa yakalarından tutalım. Şahsını değil, davasını öne çıkaran, dava arkadaşına omuz veren, ben değil biz diyen, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyebilen kutlu yürekler, bir olma, iri olma günüdür. Gelin hep birlikte aşılmaz engelleri aşalım, bozulmaz tuzakları bozalım, gelin kutlu yarınların şerefli mücadelesine ortak olalım.” dedi.
sablon-352-159.jpg
 
 
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim