• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ALICIK'tan DİDİM'e ZİYARET
07 Şubat 2020 Cuma 16:45

BAŞKAN ALICIK'tan DİDİM'e ZİYARET

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcı, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya , İl yönetcileri, belediye meclis üyeleri Didim İlçesini ziyaret etti.
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcı,  MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya ,  İl yönetcileri, belediye meclis üyeleri Didim İlçesini ziyaret etti.
 
Didim Kaymakamı Mehmet Türköz beyi,  Didim İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç'i ,Didim Polis Eğitim Kampı Müdürü Metin Tanrıver bey'i, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın  Şerif Erul beyi, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koparatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç'i ,Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Oparatör Doktor Ethem Bilgiçi'i, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım'ı, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş bey'i ,   Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir beyi,  Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba bey'i, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Şube Başkanı İlker Türkol Bey'i, Didim Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş Bey'i, makamında ziyaret etti.
 
Müsafirperverlikleri ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür eden Alıcık, daha sonra esnafları ziyaret etti.
 
Didim Ülkü Ocakları ve MHP Didim İlçe Başkanlığınına geçen MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık  yaptığı konuşmada; - "İlçe Başkanımız Fikret Alkaya ve yönetimini, Ülkü Ocaklarımızı kutluyorum. Hamd olsun cennet Aydın Kentimizde ve Didim İlçemizde Milliyetçi Ülkücü Hareket çınar olmuş,  Cumhur İttifakı kök tutmuş, Didimli hemşerilerim nezdinde takdir görmüş, siyasi ve ahlaki yönlerden teyit edilmiştir. 
 
Cumhur İttifakı dönemsel arzuların mahsulü, değişken tutumların malumu olmamış, olmamalıdır
 
Hep birlikte başarmak. İşte bütğn güç burada.
 
Kimseyi dışlamıyoruz, kimseyi öteki görmüyoruz. 
 
Ortak akıl, ortak vicdan, ortak vizyon, ortak değerler vazgeçemeyeceğimiz milli ilke ve inançlarımızdır.
 
Sürekli başarmaktan, sürekli bir adım önde olmaktan, haktan, halktan, hakikatten yana duruş göstermekten başka seçeneğimiz asla yoktur.
 
Unutmayınız ki, birleşip yükselmek, yükselip birleşmekten her zaman daha iyidir.
 
Kötülüğün sevdiği şey boşluktur.
 
Boşa düşmeyeceğiz, boşuna mücadele, boşluğa müsaade etmeyeceğiz.
 
Aydın ve Aydınlı merkezli çalışma içindeyiz.
 
Hemşerilerimizin her türlü talebi, eleştirisi, çözüm önerisi çok değerlidir.
 
Her türlü veriyi konusunda yetkin arkadaşlarımızla değerlendiriyoruz.
 
Son günlerde yaşadığımız deprem, çığ düşmesi, uçak kazasında şehit olan , Çineli yiğidimiz ve tüm asker, itfaiyeci, kurtarma ekibi, ve vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Birlik beraberlik içinde yaraları saracak, güçlü Türkiyeyi, Atatürk'ümüzün izine, endüstri 4.0 disiplininde,  bir elinde ilim-bilim , diğer elinde ahlak ve erdem olan, milli şuur ile bezenmiş Türk gençliği ve vatanını, bayrağını birlik ve beraberliğini önceleyen vatandaşlarımızla inşaa edeceğiz." dedi.
sablon-352-276.jpg
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 630 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim