• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Atay 1905'inci Sokağa Değer Kattı
23 Mayıs 2020 Cumartesi 08:00

Başkan Atay 1905'inci Sokağa Değer Kattı

Koronavirüs (COVID-19) sürecinde normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte Efeler’de hazırlıklar devam ediyor. İlçe genelinde yoğun çalışmalarda bulunan Efeler Belediyesi, yeni yol-kaldırım yapımı ile mevcut yolların bakım-onarım ve düzenleme çalışmaları

Koronavirüs (COVID-19) sürecinde normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte Efeler’de hazırlıklar devam ediyor. İlçe genelinde yoğun çalışmalarda bulunan Efeler Belediyesi, yeni yol-kaldırım yapımı ile mevcut yolların bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Sevgi Yolu’na çıkan ve genellikle eğlence merkezlerinin bulunduğu 1905 numaralı sokaktaki yenileme çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Efeler Belediyesi, koronavirüs salgının azalmasıyla birlikte normalleşme sürecinin başladığı bu dönemde ilçedeki bakım-onarım çalışmalarına hız verdi. Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla kafelerin açılmasından önce hazırlıklar yapıldı.  Efeler’in en işlek caddelerinden biri olan Kazım Karabekir Caddesi (Sevgi Yolu) ile bağlantılı 1905 numaralı sokakta, belediyenin fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Çalışmaları hızla tamamlamak için sokakların boş olmasını iyi değerlendiren Efeler Belediyesi çalışanları, iş makineleri ile mevcut eskimiş parke taşlarını söküp mermerle değiştirirken, kaldırım yapımında kullanılan bordür taşlarının da döşemesini yaptı. Sokağın, uygulanacak ışıklandırma sistemi ile bambaşka bir görünüme kavuşması bekleniyor.

Yeni düzenlemeden dolayı memnuniyetlerini dile getiren bölge esnafı, talepleri üzerine sokakta çalışmaları hızlandıran Başkan Atay’a teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim