• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ATAY’IN ÇEŞTEPE SAHASINA MÜDAHALESİ HIZLI OLDU
10 Eylül 2019 Salı 13:10

BAŞKAN ATAY’IN ÇEŞTEPE SAHASINA MÜDAHALESİ HIZLI OLDU

Efeler Belediyesi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün kullanım hakkını iptal ettiği, mülkiyetindeki Çeştepe Mahallesi Futbol Sahasındaki çalışmalara hemen başladı.

Efeler Belediyesi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün kullanım hakkını iptal ettiği, mülkiyetindeki Çeştepe Mahallesi Futbol Sahasındaki çalışmalara hemen başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla alanda düzenlemeler yaptı.

Mülkiyet hakkı Efeler Belediyesi’nde olan ve 1996 senesinde Çeştepe Belediyesi döneminde futbol sahasının kullanım hakkı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilmişti. 23 yıldır yatırım yapılmayan ve mezbeleliğe dönen alanın kullanım hakkı, dün gerçekleştirilen Efeler Belediyesi olağanüstü meclis toplantısında iptal edilmişti.

Çeştepe Mahallesi’in Acıkuyu Mevkii’nde bulunan 16 bin metrekarelik alana sahip Çeştepe Futbol Sahası’nın geçici kullanımı için önce zeminde iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri saha içi ve çevresindeki çöpleri temizlediler.

Temizlik çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü makinaları sahaya girerek bozuk olan zemini düzenledi. Zemin düzenlemelerinin yanı sıra, vatandaşların daha steril bir ortamda spor yapabilmeleri için paslanan kale direkleri yerlerinden söküldü. Ekiplerin hummalı bir çalışma gerçekleştirdiği Çeştepe Futbol Sahası, en kısa sürede spor faaliyetleri yapılabilmesi adına vatandaşların hizmetine açılacak.

atayyy.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 654 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim