• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU : HER İŞİN BAŞI SAĞLIK
24 Mayıs 2020 Pazar 00:07

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU : HER İŞİN BAŞI SAĞLIK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bayramın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesi temennisinde bulundu.

Türkiye'nin gündemini koronavirüs salgınının işgal ettiğini, böyle dönemlerde dayanışmanın daha da önemli hale geldiğini belirten ve "Her işin başı sağlık" ifadesini kullanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Tüm vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sokağa çıkma yasağının olacağı Ramazan Bayramı'nda evlerimizde kalarak koronavirüsle mücadelemizi devam ettireceğiz.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,  Bu yıl dost ve akrabalarımızla aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygıyı birbirimizi ziyaret etmeden pekiştireceğiz.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bayramın daha güzel günlere vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim