• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN DİNÇER'DEN ESNAFA MÜJDELİ HABER
13 Şubat 2020 Perşembe 17:35

BAŞKAN DİNÇER'DEN ESNAFA MÜJDELİ HABER

Çine Belediyesinin katkılarıyla Çine Deve Güreşleri ve Devecilik Kültürü Derneği himayesinde 16 Şubat 2020 Pazar Günü Saat 10:30’da Çine Belediyesi Deve Güreşi Sahasında bu yıl 32ncisi düzenlenecek.

Çine Belediyesinin katkılarıyla Çine Deve Güreşleri ve Devecilik Kültürü Derneği himayesinde 16 Şubat 2020 Pazar Günü Saat 10:30’da Çine Belediyesi Deve Güreşi Sahasında bu yıl 32ncisi düzenlenecek  Çine Deve Güreşi Festivali için Başkan Dinçer’den esnafa müjdeli haber geldi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar göz önüne alınarak sadece Çine Esnafının senede bir günde olsa can suyu olması temennisiyle Pazar günkü deve güreşinde ücretsiz olarak satış yapabilecekleri açıkladı.Esnafımızda bu destekleri için Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkür  ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer teşekkür ziyaretinde;  “her zaman olduğu gibi esnafımızın ayakta kalması için canla başla çalışmaya devam edeceklerini” belirterek, “satış yapmak isteyen Çineli esnafımız 15 Şubat Cumartesi günü saat 17:00’a kadar Zabıta Amirliğine müracaat ederek isimleri yazdırabileceklerini, ayrıca İlçemizin Şehidi olduğu için güreş esnasında davul zurna çalınmayacağını” belirtti.

Dernek Başkanı Mevlüt Toker de; “Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e  ve Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini, güreşlerin bayan ve çocuklara ücretsiz olacağını” söyleyerek herkesi Çine Deve Güreşi Festivaline davet etti.

sablon-352-319.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 660 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim