• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kale’yi Makamında Ziyaret Ettiler
31 Aralık 2018 Pazartesi 11:21

Başkan Kale’yi Makamında Ziyaret Ettiler

Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ile Aydın Yeni Kıroba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Recep Başkar, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ile Aydın Yeni Kıroba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Recep Başkar, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Aydın’da yayın hayatına devam eden vasıflı gazetelerin ihale ilanlarına ilişkin yaşadığı sorunlar ve beklentilerine ilişkin fikirlerini dile getiren Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Uluçamlıbel, İncirliova Belediyesinin resmi ilanlara ilişkin izlediği yol ve yöntemlerin yasal prosedüre uygun olduğunu ve hiçbir sorun yaşanılmadığını ifade ederek Başkan Kale’ye teşekkür etti.

Basın – Yayın Sektörünün büyük sorumluluk isteyen bir sektör olduğunu dile getiren Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ulucan; “Gazetecilik mesleğine yıllarını vermiş, gecesini gündüzüne katarak bu mesleği icra eden basın yayın kuruluşlarımızın yaşadığı iki önemli problem bulunmaktadır. Bunlardan birincisi resmi ilanların yayınlanması diğeri ise özelikle seçim dönemlerinde ortaya çıkan merdiven basın yayın organlarıdır. İncirliova Belediyesi olarak bu iki konuya büyük hassasiyet göstermiş olmanızdan dolayı şahsım ve basın yayın sektöründeki arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yeni Kıroba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Başkar ise Başkan Kale’nın yerel medyaya büyük önem verdiğini dile getirerek  “Maddi ve manevi tüm katkılarınızdan dolayı şahsım ve medya çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

KALE; “ONURLU BİR MESLEĞİ İCRA EDİYORSUNUZ”

İncirliova Belediyesi olarak kurumsal kimliğin oluşturulması, yasal prosedürler çerçevesinde hareket edilmesine büyük önem verdiklerini dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı şahsım ve kurumum adına sizlere teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak onurlu bir meslek icra eden siz değerli basın yayın sektörü çalışanlarımızın yanında yer almaya, birlikte hareket etmeye, imkanlarımız ve yasal prosedür çerçevesinde maddi ve manevi destekte bulunmaya büyük önem vermekteyiz. Geçmişte nasıl hareket ettiysek bundan sonra da aynı şekilde siz değerli basın yayın sektörü çalışanlarımızın ve kurumlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

_dsc6815.jpg_dsc6819.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim