• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Mesut ÖZAKCAN’ın 10 Kasım Mesajı
09 Kasım 2016 Çarşamba 21:42

Başkan Mesut ÖZAKCAN’ın 10 Kasım Mesajı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özakcan yayınladığı mesajında:” Dağılmış bir imparatorluktan,  tükenmiş bir milletten yeni bir devlet kurarak aziz milletine Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yılında bir kez daha minnet ve saygıyla anıyoruz. 10 Kasım, büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar aynı zamanda sahip olduklarının değerini bilerek, Cumhuriyet’in erdemlerine sadakatini ve Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür.  Türk Milletimiz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Milletimizin bu mücadelesi, dünya tarihinde şanlı bir yere sahiptir. Atatürk’ün İstiklal Savaşı’nın ardından kurduğu ve genç nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin büyüklüğünü yansıtan eşsiz bir eserdir. Üzerinden bunca yıl geçmesine rağmen biz hala onun ilkelerini konuşabiliyor, hala onu anabiliyorsak nasıl bahsedilebilir ki "ölüm"den? Yüreğimizde ebediyen yaşayacak olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığı yolumuzu sonsuza dek aydınlatacaktır. Ölümünün 78. yıl dönümünde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anıyorum” ifadelerini kullandı.

AydınÖzel

unnamed-014.jpgmesut-ozakcan.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 953 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim