• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN “ÜST GEÇİT” BİLGİLENDİRMESİ
27 Şubat 2021 Cumartesi 14:26

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN “ÜST GEÇİT” BİLGİLENDİRMESİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in Mobil Ofis Hizmet Aracı ile yaptığı ziyaretlerin son durağı, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bulunan Emek ve Sait Filiz siteleri oldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günelin Mobil Ofis Hizmet Aracı ile yaptığı ziyaretlerin son durağı, Hacıfeyzullah Mahallesinde bulunan Emek ve Sait Filiz siteleri oldu. Site sakinlerine Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan üst geçit projesinin detayları hakkında bilgi aktaran Başkan Ömer Günel Aydın Büyük Şehir Belediyemiz tarafından üst geçit projesi hazırlandı. Ancak projenin yaşama geçirilebilmesi için site yönetimlerinin muvafakatname vermesi gerekiyor. Gerek bu konuda, gerekse proje hakkında site sakinlerimize bilgi vermek için buradayız” dedi.

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ ÜST GEÇİT PROJESİNİ HAZIRLADI SİTE SAKİNLERİNİN MUVAFAKATNAMESİ BEKLENİYOR"

Site sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Ömer Günel, gerek yaptırdıkları kamuoyu araştırmaları, gerekse de birebir görüşmeler aracılığıyla hemşehrilerinin taleplerini çok iyi bildiklerine dikkat çekerek Yaptırdığımız anketlerde vatandaşlarımızın yüzde 75i bu bölgeye üst geçit yapılmasını istediler. Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından üst geçit projesi hazırlandı. Ancak projenin yaşama geçirilebilmesi için site yönetimlerinin muvafakatname vermesi gerekiyor” dedi.

Bölgede yaşanan alt ve üst yapı sorunlarının da farkında olduklarını ifade eden Başkan Ömer Günel  Bu sıkıntıları çözmek için de Mayıs ayından itibaren çalışmaya başlayacağız. Yaz döneminin sonuna kadar tüm alt yapı, üst yapı ve yol sorunlarını çözmüş olacağız” diye konuştu.  

ust_gecit-(1).jpg

Bu haber toplam 6611 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim