• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖZAKCAN ENGELLİ SPORCUYU SEVİNDİRDİ
15 Ocak 2019 Salı 15:34

BAŞKAN ÖZAKCAN ENGELLİ SPORCUYU SEVİNDİRDİ

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusuna sporcu tekerlekli sandalyesi hediye etti. Bedensel engelli sporcuların engel durumu ve branşın özelliği dikkate alınarak kişiye özel ür

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusuna sporcu tekerlekli sandalyesi hediye etti. Bedensel engelli sporcuların engel durumu ve branşın özelliği dikkate alınarak kişiye özel üretilen tekerlekli sandalye, 22 yaşındaki basketbolcu Abdullah Kılıç’a Başkan Özakcan tarafından verildi.

Engellilere yönelik yaptığı projelerle her zaman engellilerin yanında olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak bugüne kadar asıl engelin bedenlerde değil de yüreklerde olduğu inancıyla hareket ettik. 2014 30 Mart’tan bu güne, yeni kurulan bir belediye olmamıza karşın, Engelli Spor Takımlarımızın her türlü etkinliğine, ulaşımından malzeme ihtiyaçlarına, her türlü maddi ihtiyaçlarına kadar Efeler Belediyesi olarak destek olduk. Tüm yaptığımız faaliyetlerimizde engelli vatandaşlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Engelli vatandaşlarımızın toplum içerisinde ki yaşam kalitelerini yükseltmek adına çalışmalar yaptık hep onların yanında olduk. Bugüne kadar bizlerden talep edilen tekerlekli sandalye, akülü tekerlekli sandalye, baston ihtiyacı başvurularını geri çevirmedik. Şehrin belirli bölgelerinde engelli kardeşlerimizin araçları için engelli aracı şarj istasyonları kurduk. Şimdi de bedensel engelli sporcuların engel durumu ve branşın özelliği dikkate alınarak kişiye özel üretilen tekerlekli sandalyeyi Abdullah Kılıç kardeşimize taktim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şimdiden kendisine hayırlı olmasını temenni ediyor, yaşamdaki ve spordaki başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı forması giyen 22 yaşındaki Abdullah Kılıç, sporla hayata bağlandıklarını, kendisine hediye edilen tekerlekli sandalye ile mutlu olduğunu söyledi. Genç sporcu takımıyla birlikte nice şampiyonluklar yaşamak olduğunu ifade ederken, “ Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan sayesinde gelecekte birçok başarıya imza atacağımız inanıcıyla kendisine çok teşekkür ediyorum” sözleriyle duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

“BİZLERE ALTIN ÇAĞIMIZI YAŞATTI”

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler ise Başkan Özakcan’ın engelliler ile iç içe olduğunu hatırlatarak " 2014 yılında çok zor şartlar altında, büyük sıkıntılarla faaliyetlerini sürdüren tekerlekli sandalye basketbol takımımız Efeler Belediyesi’nin kurulması ve Mesut Özakcan başkanımızın bizlere inanıp desteklemesiyle son dört yıldır altın çağını yaşadı. Başkan Özakcan her zaman taleplerimize karşılık vermiş ve taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Balkan Şampiyonluğu, Lig Şampiyonluğu, Pamukkale Turnuvası Şampiyonluğu, Engelli Halter Türkiye Şampiyonu, Engelli Halter Türkiye 2’ncisi ve 3’üncüsü, Atıcılık Türkiye 2’ncisi, Masa Tenisi Aydın İl Şampiyonu, A Milli Bayan Takımına 2 sporcu, Genç Milli (U19) Takımına 2 sporcu, Galatasaray’a 1 sporcu, Süperlig ve 1’inci Lig’e 4 sporcu gönderme gibi başarılarla kendisinin bizlere vermiş olduğu desteklerini boşa çıkarmadık. Bugün yine bir sporcumuza ihtiyacı olan tekerlekli sandalye hediye etti. Sağ olsun,  kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber : Helin ÖDEN

dsc_8084.jpgdsc_8089-001.jpgdsc_8094.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim