• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖZAKCAN ESNAFLA KAHVALTIDA BULUŞTU
13 Ocak 2018 Cumartesi 09:52

BAŞKAN ÖZAKCAN ESNAFLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafını ziyaret edip, çarşı esnafı ile kahvaltı yaptı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafını ziyaret edip, çarşı esnafı ile kahvaltı yaptı. Başkan Özakcan’a ziyaretinde Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Alpdoğan ve Aydın Ayakkabıcılar Arastası Esnafları Derneği Başkanı Mustafa Erdoğan da eşlik etti.

Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı, düzenlenen kahvaltıda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a sorunlarını iletip, samimi bir ortamda sohbet etti. Başkan Özakcan, kendisinin de yıllarca esnaflık yaptığına vurgu yaparak, “Bu çarşımız; Aydınımızın sembolü olmuş, tarihi geçmişi olan, tescilli yapılardan oluşan bir çarşımız. Esnafımız ise yılların esnafı. Aydın halkımızın yakından tanıdığı, 40 yıl öncesinden ayakkabı aldığım dükkanlar ve esnaf arkadaşlarımız var. Tüm yurttaşlarımızın yüzünün güldüğü, gelecek endişesi duymadığı bir Efeler ilçesi, bir Aydın ve Türkiye diliyoruz. Bunun yaratılması yönünde belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Dernek Başkanımız Mustafa Erdoğan ile her zaman iletişim içindeyiz. Dernek Başkanı Mustafa Bey’in, Arastamızın ihtiyaçlarının karşılanması için bize ilettiği talebe, imkanlarımız ölçüsünde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Efeler Belediyesi olarak esnafımızla gönül birliği içerisinde ve yapabileceğimiz her konuda bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Hayırlı işler, bol kazançlar, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

AMACIMIZ TARİHİ ÇARŞIYI AYAKTA TUTMAK

Aydın Ayakkabıcılar Arastası Esnafları Derneği Başkanı Mustafa Erdoğan ise şöyle konuştu:

“Amacımız tarihi çarşıyı ayakta tutup, müşterimizi iyi karşılayıp, ilişkilerimizi devam ettirmek ve çarşımızın kan kaybetmemesi. Her zaman yanımızda olan Efeler Belediye Başkanımıza, bölgede görev yapan zabıta arkadaşlarımıza ve esnaf arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tüm yoğun işleri arasında bize zaman ayıran, samimiyetiyle yanımızda olan, ‘adet yerini bulsun’ mantığıyla kısa bir selamlaşma yapmak yerine, bize değerli zamanlarını ayırıp sohbet eden, hizmete hazır olduğunu gösteren başkanımıza tüm esnaf arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim