• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖZAKCAN, PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI
31 Aralık 2018 Pazartesi 16:40

BAŞKAN ÖZAKCAN, PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, her yıl olduğu gibi belediye müdürlüklerine bağlı birimleri tek tek ziyaret ederek personelinin yeni yılını kutladı. Personellerle tek tek tokalaşarak yeni yıllarını kutlayan Başkan Özakcan, 2019 yılının sağlık, h

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, her yıl olduğu gibi belediye müdürlüklerine bağlı birimleri tek tek ziyaret ederek personelinin yeni yılını kutladı. Personellerle tek tek tokalaşarak yeni yıllarını kutlayan Başkan Özakcan, 2019 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

2018 yılının son mesai gününde Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan belediye müdürlüklerine bağlı birimleri tek tek ziyaret etti. Başkan Özakcan, tüm personelle tek tek tokalaşarak yeni yılını kutladı. Başkan M. Mesut Özakcan’a Başkan Yardımcıları Belgin Alpdoğan, O. Derya Tıkır, Ali Seydi Koca ve Özel Kalem Müdürü Abdülkadir Baş eşlik etti.

Efeler Belediyesi’nde görev yapan tüm personelin Efeler’in gelişimi ve değişimi için özveriyle çalıştığını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,” Yaşadığımız sevinçleriyle, üzüntüleriyle hep birlikte bir yılı daha geride bıraktık. Efeler Belediyesi olarak takdir toplayan, memnuniyet yaratan işlere imza attık. Geride bıraktığımız 2018 yılı içerisinde imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak, vatandaşlarımıza sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda en iyi hizmeti vermenin huzuru içerisindeyiz. Gerçekleştirilen hizmetler ve yaşanan bu gelişmeler planlı ve iş birliği içerisindeki çalışmalarımızın bir ürünüdür. Belediyemizin her faaliyetinin arkasında ’Efeler Belediyesi Ailesi’nin bireylerinin imzası var. Bu vesileyle yeni yılın ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


Haber : Helin ÖDEN

dsc_2181.jpgdsc_2189.jpgdsc_2242.jpgdsc_2358.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim