• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖZAKCAN SARIOĞLU LOKANTASI’NIN AÇILIŞINA KATILDI
19 Şubat 2018 Pazartesi 18:12

BAŞKAN ÖZAKCAN SARIOĞLU LOKANTASI’NIN AÇILIŞINA KATILDI

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler ilçesinde 1953 yılından bu yana hizmet veren Tarihi Sarıoğlu Lokantası’nın dördüncü şubesinin açılışına katıldı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler ilçesinde 1953 yılından bu yana hizmet veren Tarihi Sarıoğlu Lokantası’nın dördüncü şubesinin açılışına katıldı. Başkan Özakcan’a Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Derya Tıkır ve Belediye Meclisi Başkan Vekili Halis Günday eşlik etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Sarıoğlu Lokantası’nın köklü geçmişi nedeniyle çoğu insanın anılarında yer aldığını belirterek, “Sarıoğlu Lokantası damak tadı yönüyle hepimizin alışık olduğu, ihtiyaç duyduğumuzda aradığımız, dostlarımıza tavsiye ettiğimiz bir lokantadır. Her yeni işyeri yeni bir kazanç kapısı ve istihdam alanı demektir. Ben bu yönüyle de yeni işyerimizin hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını diliyorum” dedi. Açılışa katılan protokol konuklarıyla açılış kurdelesini kesen Başkan Özakcan, işletme sahibi Mustafa Sarıoğlu ve eşi Aycan Sarıoğlu’nu yeni şubeleri için tebrik etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim