• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖZAKCAN ZEYTİNKÖY MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
24 Şubat 2018 Cumartesi 09:56

BAŞKAN ÖZAKCAN ZEYTİNKÖY MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine Zeytinköy Mahallesi ile devam etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine Zeytinköy Mahallesi ile devam etti.

Zeytinköy Mahallesi Lokma Hayrına katılan Başkan Özakcan, Zeytinköy Mahalle Muhtarı Muammer Yanık ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip, onların istek ve taleplerini dinleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Yetki ve sorumluluk alanımızda kalan her türlü konuyu imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bu hizmetlerimizi artarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlar da Efeler Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade ederek, “Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’dan Allah razı olsun. Mahallemize gelip bizlere zaman ayırdı, isteklerimizle yakından ilgilendi. Bugüne kadar Efeler Belediyesi’nden istediğimiz ne varsa, imkanları yettiğince yerine getiren başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Zeytinköy Mahalle ziyaretinde sıcak ve içten bir karşılamayla karşılaşan Başkan Özakcan’a, mahallenin çocukları da ayrıca ilgi gösterdi. Çocuklar, ‘Mesut amcamızı çok seviyoruz’ diyerek Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın elini öptüler. Başkan Özakcan da çocuklara sarılarak ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim