• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Özcan Dallıca’daki Yol Sorununu Çözdü
17 Nisan 2019 Çarşamba 19:23

Başkan Özcan Dallıca’daki Yol Sorununu Çözdü

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yıllardır süren yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yıllardır süren yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, eski Dallıca yolu olarak bilinen ve Ordu Caddesi’ni Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne bağlayan alanda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi.

“Sorunları çözmek için geldik”
Sık sık kazaların yaşandığı yolda genişletme çalışması yaptıklarını belirten Özcan, “Biz Nazillimizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların hepsini çözmek için vazifeye geldik. Mevcut yolumuzda 30 metrelik beton ihata duvarı yapım çalışmalarımız sürüyor. Olası kazaların yaşanmaması ve trafiğin rahatlaması için yolumuzda genişletme çalışması yaptık. Nazillimizde yaşayan vatandaşlarımızın uzun yıllar sorun yaşadığı yolda bundan sonra trafik akışı daha rahat sağlanmış olacak. 6 metre genişliğindeki yolumuzu yaklaşık olarak 8 buçuk metreye çıkardık. İhata duvarının tamamlanmasının ardından çalışmalarımız bitmiş olacak” dedi.

Belediye imkanlarıyla yapılıyor
Söz konusu çalışmaların tamamen belediye imkanlarıyla yapıldığını söyleyen Başkan Özcan, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Başkan Özcan’a incelemeleri esnasında Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Başkan Vekili Soner Yelkovan, İyi Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur eşlik etti.

dsc_3410.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim