• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖZCAN "ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ"
15 Ekim 2019 Salı 10:51

BAŞKAN ÖZCAN "ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, NAZENDER tarafından Nazilli Özel Eğitim Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezinde hayata geçirilen Yiyecek İçecek Sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, NAZENDER tarafından Nazilli Özel Eğitim Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezinde hayata geçirilen Yiyecek İçecek Sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Bedensel Engelliler ve Engellilere Destek Veren Derneği (NAZENDER) tarafından Özel Eğitim Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezinde açılan Yeme İçme Sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy; “Nazillimizde özel ilgi bekleyen çocuklarımızın yetişmeleri ve hayata hazırlanmaları hususunda yeni bir atölyenin yapımı konusunda bütün Nazilli esnaflarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın hep beraber böyle bir çalışma içerisinde bulunması bizim için çok önemliydi. Bu yeni iş atölyesiyle beraber çocuklarımız kendi ürünlerini ve el emeklerini ortaya koyacaklar. Hayata hazırlanmaları konusunda el becerilerini geliştirmeleri için bir fırsat olacak. Bu Nazillimiz için yeni bir imkân ama daha önemlisi işbirliği kültürünün gelişmesi açısından çok kıymetli. Ben emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür etmek istiyorum. STK’larımıza, esnafımıza, yerel yönetimlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Nazilli’de güçlü bir sivil toplum anlayışı olduğuna dikkat çeken Başkan Özcan; “Bugün çocuklarımızı yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Sedat Sırrı Arısoy’a, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sabri Acar’a, Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün’e, emeklerinden dolayı NAZENDER eski başkanı ve Nazilli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Tayfun Yazıcı’ya, CHP İlçe Başkanımız Serkan Sevim’e Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şube Başkanı Faruk Baştepe’ye çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmeleri, sosyal anlamda daha aktif olmaları açısından bu tür faaliyetler çok önemli. Destek olunduğunda onların neleri başardığını hepimiz biliyoruz. Bu sınıfımızın açılmasında büyük emekleri olan NAZENDER’e ve Nazilli halkına canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

sablon-046.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 563 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim