• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan ÖZCAN İtfaiyecileri Unutmadı
27 Eylül 2019 Cuma 17:45

Başkan ÖZCAN İtfaiyecileri Unutmadı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 305. Yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Aydın Büyükşehir Beledyesi Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 305. Yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

İtfaiye personelleri ile tek tek sohbet eden Başkan Özcan; “Öncelikle her birinizin İtfaiye Haftasını kutluyorum. Çok önemli ve meşakkatli bir mesleği icra ediyorsunuz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nazillimizde de itfaiye teşkilatımız olmazsa olmazlardan. Her türlü afet ve acil durumda kendi hayatlarını hiçe sayan ve mesai gözetmeksizin görevlerini yerine getiren arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu önemli haftada, başka hayatları kurtarmak için görevleri başında yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

ozcan-3.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 747 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim