• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Özcan Manavlarla Buluştu
28 Haziran 2019 Cuma 23:52

Başkan Özcan Manavlarla Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Manavlar Esnaf Odası yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Manavlar Esnaf Odası yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Manavlar Esnaf Odası’nın Altıntaş Mahallesi Dalyan İşhanı’nda bulunan yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Yeni yerlerinin yönetim kuruluna ve üyelerine hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Özcan; “Sevgili başkanım tecrübesiyle, bilgisiyle, birikimiyle burada. Nazillimizde iyi şeyler oluyor. Güzel şeylere şahit oluyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni hizmet binasına taşındıklarını söyleyen Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız, “Bizlere destek veren, yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Satıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Federasyon Başkanı Ali Karaca ise; “Nazillimizde yeni seçilen başkanımızı öncelikle tebrik ediyorum. Gerçekten esnaf dostu olduğu buradan belli. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmadığı ve yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Esnafımız için çalışıp emek veren Kemal Başkanıma teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

Açılış duasının okunmasının ardından kurdele kesilerek Manavlar Odası yeni hizmet binası faaliyete açıldı.

dsc_8184.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 715 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim