• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batık Bahçe Restoran Yazı Dizisi 9
10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:06

Batık Bahçe Restoran Yazı Dizisi 9

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda Aydın Umurlu Karayolu üzerinde 7. km üzerinde açılan Batık Bahçe hakkında yazacağım.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda Aydın Umurlu Karayolu üzerinde 7. km üzerinde açılan Batık Bahçe hakkında yazacağım.

Batık Bahçe Yazı Dizisi 1

Batık Bahçe diyorum çünki kamuoyunda, halk gözünde tutulmadığı ve müşteri barındıramadığı aynı zamanda tedarikçilerine ödeme yapamadığı için halk arasında öyle biliniyor.

8.000 TL kira ile tuttukları iş yerinde 45 gün tadilat yaparak tüm paraları olan 125.000 TL yi bitiren Batık Bahçe İşletmecisi ve aynı zamanda Ne İş Yaptığı belli olmayan Bekir GÜLER, oğlu Ali GÜLER ve Oğlunun arkadaşı Özgür ULUTAŞ işletmeci olarak gözükmektedir.

ilk olarak akşamları mekanı Uçan böcekler istila ettiği için bir gelen bir daha Batık Bahçe'nin adını anmakta zorlanıyor. Özellikle Bayanlar mekandan çıktıktan sonra Saçları arasından çıkan böcekleri ayıklamak için yaklaşık 40 dakika zaman harcıyorlar.

Batık Bahçe Yazı Dizisi 2

İlk Organizasyununu gerçekleştirdikleri 15 Haziran 2019 tarihinden 2 gün önce sadece mekana para harcadıklarını hiç reklam yapmadıklarını fark eden acemi işletmeciler ne yaparlarsa yapsınlar sonuçta Ömer DANIŞ gibi Türkiyede Fantazi Müziğin önemli ismi bir Sanatçıyı 6 Masa ile karşılayabildi. Zaten 3 masa da kendileri ve Akrabalarıydı. 

22.00'da çıkması gereken Ömer DANIŞ'ta sahneye 23.30'da çıkmaya anca ikna edilebildi. Böylece ilk patlama yaşandı.

Ünlü Sanatçı Ömer DANIŞ'ın, babası Bekir GÜLER'in arkadaşı olduğunu iddia eden Ali GÜLER zaten Ömer DANIŞ Abiye mekan dolmazsa para vermesekte olur, o bizim arkadaşımız diyerek mekanın patlayacağını hissettiğini ortaya koydu. 

15 Haziran günü Rezervasyonların olmaması sebebiyle dışarıyı dolduramayız, rezil oluruz, içerisi küçük diyen İşletme Sahipleri amaçları olan Kapalı alanı da dolduramayarak yarısı akraba 6 masa ile hizmet verdiler.

Batık Bahçe Yazı Dizisi 3

Batık Bahçe Restoran'ın en büyük problemi Gerçek işletmeci hangisi veyahutta kimin sözü geçiyor yada bu olay işlerine mi geliyor. Ali GÜLER ve Özgür ULUTAŞ alt Sanatçı Ulvi KARAKUŞ için bundan birşey olmaz biz onu göndereceğiz derken Baba Bekir GÜLER Ulvi benim canım ciğerim Ulvi KARAKUŞ yerel sanatçıların ücretinden bile daha az ücret alıyor benim arkadaşım neden Ulvi varken başka bir yerel sanatçı ile çalışayım ki diye düşünmektedir.

Ali GÜLER ve Özgür ULUTAŞ tedarikçilerine iş yaptırır, her konuda anlaşır ardından Baba Bekir GÜLER gelir benim haberim yok para ödemem der, ona da anlatılır ikna edilir sonra Polis mi Polis Emeklisi mi Büfeci mi yoksa ne olduğu belli olmayan Polis'im ben ama kimseye Söylemem Polis kimliğimi kullanmam diyerek herkese Polis olduğunu anlatan Müdür Ali Bey ortaya çıkar kasa bende para var ama diğer tedarikçilere ödeme yapacağım siz sonra gelin der hatta bugün siftah bile yapmadık, aşçının parasını günlük veriyorum aşçı'ya bile para vermeyeceğim diyerek işlerine gelen Gösterişte ön plana çıkma modlarını ödeme ve fiyaskolarda suçlu arama modlarını ortaya koyuyorlar.

Batık Bahçe Yazı Dizisi 4

Büyük gün geldi ve Ömer DANIŞ ile Aşağı doğru patlayan Batık Bahçede Hakan TAŞIYAN Konseriyle yukarıya doğru patlama yaparak ivme yakalamaya karar verildi. Ömer DANIŞ konserinde 2 günlük reklamla birde 150 TL Fix Menü ile girildiği için 13 gün kala Reklama ve tanıtıma başlanırsa Hakan TAŞIYAN Konserinde batmaktan kurtulacaklarını ifade eden işletmeciler o gün patlayacağız ama inşallah iyi bir patlama yaparız diye temennilerini belirttiler.

Karar verildi, Fix Menü Kalkacak, girişler ücretsiz olacak, Hakan TAŞIYAN'ın menejerine soruldu ve sizin en önemli reklamınız mekanın dolması, ücretsiz yapın tavsiyesi ile hareket edildi. 

Birde Ömer DANIŞ Konserindeki Başarısızlıklarının Cumartesi günü Düğünlerin çok olmasına bağlayan Acemi işletmeciler Hakan TAŞIYAN'a 28 Haziran Cuma ve 29 Haziran Cumartesi günü 2 gün birden Konser yapmaya karar verdiler. Nasıl olsa Hakan TAŞIYAN, Baba İşletmeci Bekir GÜLER'in arkadaşı olduğu için yemeğini içkisini verir göndeririz hesabıyla Cuma ve Cumartesi günü denemeye alındı.

Ancak 13 gün kala Başlayan Reklam çalışması küçük düşünen Acemi işletmeciler tarafından iyi yönetilemedi ve Hakan TAŞIYAN Konserinde patlama yaşandı, Nasıl bir Patlama odluğu Yazı Dizisi 5'te..

Batık Bahçe Yazı Dizisi 5

Hakan TAŞIYAN Konseri öncesinde Baba Bekir GÜLER'den Üstün Zekalıları arattırmayacak bir fikir geldi. Evet Biz Ömer DANIŞ'ı getirdik ve hiç kimse duymadı. O zaman Hakan TAŞIYAN Konserinde Açılışa Özel Ücretsiz diye reklam yapalım. Açılış yaptık kimse gelmedi, Ömer DANIŞ'ı getirdik yine kimse gelmedi Hakan TAŞIYAN'da Açılış yapıyormuş gibi yapalım diyerek Üstün Zekalılara taş çıkartan bir Reklamcı olmalıymışsın sen Bekir abi naralarıyla kendisini mutlu etti.

Hakan TAŞIYAN hem 28 Haziran Cuma hemde 29 Haziran Cumartesi gelmesi için ayarlandı. Ancak 28 Haziran Cuma gecesi rekora gidildi, kendileri dahil tam 35 kişiyle 8 masa toplayarak Batık Bahçe'nin rekorunu kırdılar. Daha Nice Rekorlar diliyorum.

29 Haziran Cumartesi Hakan TAŞIYAN Konseri Yazı Dİzisi 6'da

Batık Bahçe Yazı Dizisi 6

29 Haziran Cumartesi Günü birçok Düğün olmasına rağmen Rekor kıran Batık Bahçe Restaurant ilk defa Mekanda 100 kişiyi ağırlayarak kendi 35 kişilik Müşteri Rekorunu Egale ederek yeni bir Rekora imza attı. Batık Bahçe'nin bu yükselişi göz doldurdu.

Her zaman 600 kişi sığdırırız buraya diyen Acemi İşletmeciler siz buranın reklam işini bize bırakın biz buraya 500 kişi getirelim demesi üzerine 300 kişi yeter demeye başladılar. Hayır 500 kişiyi yığarız biz diyen Reklamcıya iyi de bizim 500 sandalyemiz yok ki diyerek mekanlarının 300 kişi kapasiteli olduğunu gözler önüne serdiler.

Tabi ki reklamcılara taş çıkartan Baba Bekir GÜLER'in Stratejileri ile mekan her ne kadar rekor kırsa da yine Maliyeti kurtaramayarak zarar etti.. Zaten Batık olan Bahçe iyice Batmaya devam etti.

Ünlü Sanatçı Hakan TAŞIYAN arkadaşı olan Baba Bekir GÜLER, Hakan Taşıyan'ı Serpme Kahvaltı ile ödüllendirerek göndermeyi başardı.

Batık Bahçe Yazı Dizisi 7

Batık Bahçe Restoran'ın azmine hayran kalmamak mümkün değil. Evet Sırada Oğuz YILMAZ var. Baba Bekir GÜLER'in eski Şatafatlı günlerinde arkadaşı olan Oğuz YILMAZ'da diğer sanatçılar gibi Aydın'a rezil olmaya gelecek. Hem Bedava Sahneye çıkacak hemde Boş Masaları eğlendirmek zorunda kalacaktır. 

Baba Bekir GÜLER'in Üstün Zekası ile Reklamcılara taş çıkartan fikri Açılışa Özel Oğuz YILMAZ 14 Temmuz'da Batık BAHÇE'de sahne alacak. Evet Açılış yaptılar kimse gelmedi, Ömer DANIŞ getirdiler kimse duymadı, Hakan TAŞIYAN Getirdiler kimse duymadı eee o zaman Oğuz YILMAZ Açılışa Özel Ücretsiz diye reklam yapabiliriz fikri yine gündemde.

Batık Bahçe Yazı Dizisi 8

Yapılacak olan Oğuz YILMAZ Konseri için son çırpınışlarını gerçekleştiren Acemi İşletmeciler Sponsor ile yola devam etmeye Mecbur kaldılar. Evet Parayı Pulu bitiren Batık Bahçe'nin Acemi İşletmecileri Oğuz YILMAZ Konserinde Aydın'ın Astis Sanayisindeki önemli firmalarından Çağdaş Grup'u Sponsor yaparak Oğuz YILMAZ'ı getirebilirmiyiz diye düşünüyorlar.

Oğuz YILMAZ, Baba Bekir GÜLER'in arkadaşı olduğu için yemek içme ve Serpme Kahvaltı ile gidecektir. Sponsorluk konusunun Sanatçı ile ilgisi yoktur.

Sponsor dediysek yanlış anlaşılmasın bildiğimiz Sponsorlardan değil. Çevresindeki herkeseten Ödünç birşeyler alan ve kesinlikle ödeme yapmayan Acemi İşletmeciler Baba Bekir Güler, Oğlu Ali GÜLER ve Oğlunun arkadaşı Özgür ULUTAŞ Litaratürlere girecek bir Sponsorluk anlaşması yaparak Tarihe geçtiler.. 

Batık Bahçe Yazı Dizisi 9

Batık Bahçe isim hakkı bende.. Bu ismi ben koydum ve Markalaştırdım.

Mekanın gerçek ismi Asil Bahçe ama Resmiyette Şirket üzerinde Nobre Garden olarak geçmektedir. Asil Bahçe Nobre Garden'in Türkçeleştirilmiş halidir.

Acemi işletmeciler Baba Bekir GÜLER, Oğlu Ali GÜLER ve Oğlunun arkadaşı Özgür ULUTAŞ gerçek bir işletmecide değildir. Nobre Garden Şirketi üzerinden resmi işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Bunun içinde Mülk Sahibine geri ödemesiz 5.000 TL isim kullanma hakkı ücret ödemişlerdir.

Devamı Batık Bahçe Yazı Dizisi 10'da

Batık Bahçe'nin Harabe'ye Dönüşmesi Çok Yakında..

Adnan AYTAŞKIN - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

dsc00617-001.jpg

batik2-001.jpg

batik3-001.jpg

batik4.jpg

batik5-001.jpg

batik6-001.jpg

batik7-001.jpg

batik8-001.jpg

batik9.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7510 defa okunmuştur
YORUMLAR
Ajans
Bir müşteri
Ben müşteri olarak birçok kez bulundum Ömer danıştada oradaydım hakan taşıyandada misafir oldum ne anlattığınız gibi bir ortam nede anlattığınız gibi olaylar var. Bence siz bazı şeyleri kendinizin zoruna gittiği için paylasıyorsunuz. Sizede yazıklar olsun. Ajans adı altında insanları karalamaktan Baska yaptığınız bişey yok.
İP Adresi : 188.57.15.212
10 Temmuz 2019 Çarşamba 13:10
188.57.15.212
Haksızlık
Eda toprak
Ben bu mekana birçok kere gittim ve sizin yazdıklarınızla hiç bir alakası yok aksine ortamı şahane bahçeli serin ferah insanı bir çok dertten uzaklaştıran bir mekan çalışanları sıcakkanlı aile ortamı var. Bu yorumu sırf gidip ve defalarca vakit geçirdiğim için yazıyorum. Kafa ajans olarak size bu yazdıklarınızı yakıştıramadım Bi reklam ajansı objektif olmalı bence bu yazdıklarınız resmen karalama bu haberi okuyan herkes bu restorantı değil bence bu haberi yapan kişiyi yada kafa ajansı sorgular.
06 Temmuz 2019 Cumartesi 00:37
88.241.72.255
Asil Bahçe
serseri
ADNAN DENEN ŞAHSİYET SEN BU KADAR DETAYLI YAZACLAK ŞEYİ KİMSENİNDEN ÖĞRENIYOSUN VE YAZDIKLARINA DİKKAT ET KİMSENİN EKMEGIYLE OYNAMA YOKSA SENIN EKMEGINLE OYNANIR DİKKAT ET...
İP ADRESİ : 176.55.77.88
02 Temmuz 2019 Salı 23:58
176.55.77.88
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim