• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BemBir-Sen Aydın Şubesi Gazetecileri Unutmadı
13 Ocak 2017 Cuma 19:02

BemBir-Sen Aydın Şubesi Gazetecileri Unutmadı

BemBir-Sen İbrahim KERESTECİ Basın Ödülleri Dağıtıldı. BemBir-Sen Aydın Şube Başkanı ve Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi Ali Aygül'ün önderliğinde bazı gazeteleri plaketle ödüllendirdi.

BemBir-Sen İbrahim KERESTECİ Basın Ödülleri Dağıtıldı. BemBir-Sen Aydın Şube Başkanı ve Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi Ali AYGÜL'ün önderliğinde bazı gazeteleri plaketle ödüllendirdi.

Aydın'ın Efeler İlçesinde Köfteci Dede Toplantı salonunda gerçekleşen Yemekli Organizasyon'da birçok Gazete Plaket aldı.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç ARSLAN, Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Baki KARAER ve çok sayıda Sendika üyesi ile birlikte Basın Mensupları katıldı.

Dem Bir Sen ve Memur Sen Başkanı Ali AYGÜL açlışı konuşması gerçekleştirdi.

Dem Bir Sen'in faaliyetlerinin anlatıldığı video ve Dem Bir Sen Genel Başkanının görüntülü Mesajı izletildi.

En son olarak ta Ödül törenine geçilerek Aydında belirli dallarda Ödül almış Gazetelere Plaketleri takdim edildi.

AydınÖzel Gazetesi'de İnternet Haberciliği Dalında Ödüle layık görüldü. Aydın Özel Gazetesi'nin Plaketini Genel yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, Dem Bir Sen ve Memur Sen Başkanı Ali AYGÜL'den aldı.

Daha sonra toplu Fotoğraf çekiminin ardından organizasyon son buldu.

Ali AYGÜL : BenBir-Sen 23. Kuruluş Yıl Dönümü

Saygıdeğer katılımcılar, basınımızın çok değerli temsilcileri, bizleri yalnız bırakmayan muhterem misafirlerimiz. Sendikamız, belediye ve özel idare çalışanları  birliği sendikası ve BemBir-SEN’in 23. Kuruluş yıldönümü, çalışan gazeteciler günü ve memur sendikacılığının duayen isimlerinden 2010 yılında bir kaza sonucu kaybettiğimiz kardeşlerimizden İbrahim KERESTECİ Basın Ödülleri’nin ülke genelinde yedincisini Aydın’da birincisini düzenlediğimiz basın ödülleri törenine hepiniz hoş geldiniz. Bu anlamlı gecemizde köklü geçmişiyle sendikamızın, şerefli, imanlı, milli ve tavizsiz duruşuyla yekvücut olmuş dava arkadaşlarım.

Ali AYGÜL : Sendikam Adına Saygı ve Sevgiyle Selamlıyorum

Şimdiye kadar ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesini büyük bir cesaret ve özveriyle yaptığınız haberlerle aydınlatarak milli bir duruş sergileyen basınımızın güzide temsilcileri, kıymetli vakitlerini bizlere ayıran Allah dostları hepinizi şahsım ve sendikam adına saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.

Ali AYGÜL : İnsanlığı Kucaklamak İçin Aradaki Duvarları Yıkmaya Gerek Yok

“İnsanlığı kucaklamak için aradaki duvarları yıkmaya gerek yok. Bunun için duvarlar üzerine çıkacak her iki taraftakilere seslenmemiz lazım.” diyen Türk sendika hareketinin duayenlerinden büyük fikir insanı, şair, yazar merhum Mehmet Akif İnan’ı vefatının 17.yılında rahmet, muhabbet ve minnet duygularımızla anıyoruz.

Ali AYGÜL : Cesur Yürekli Çalışan Gazetecilerimiz

Değerli misafirlerimiz şüphesiz ki çoğulcu ve katılımcı demokrasinin temel unsurlarından olan basınımızın demokrasinin gelişmesi yerleşmesi ve devamının katkısı o denli büyüktür. Gücünü halktan alan objektif bir anlayışla yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme ve elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna tarafsız aydınlatma adına bireylerin bilgi sahibi olmaları noktasında önemli bir misyon üstlenen basın mensuplarımız. Gece gündüz yaz kış demeden çok zor şartlar altında çalışmaktadırlar kimi zaman haber peşinde koşarken çok elim kazlar sebebiyle hayatlarını kaybediyorlar veyahut yaralanıyorlar. Milli duruşuyla önemli bir demokrasi sınavını başarıyla veren cesur yürekli çalışan gazetecilerimiz.

Ali AYGÜL : 2017 Basın Çalışanlarımız İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

Sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır. 15 Temmuz’da ülkemiz tarihine geçecek en karanlık günlerde, tanık olduğumuz o kapkara gecede halkımızın birlik beraberlik içinde tepkisini  kamuoyuna en iyi şekilde aktaran, darbeye karşı açık ve net bir tavır sergileyen, milli iradenin gücünü en iyi şekilde yansıtarak örnek bir tavır ortaya koyan, dayanışmanın enerjisini topluma yansıtan siz değerli haber kameramanları, foto muhabirleri ve muhabirlere sendikam adına bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum.   Gönlümüz elbette ülkemizin müşterek sesi olan gazetecilerimizin çalışma şartlarını tüm dünyada daha da iyileştirerek engellerin ortadan kaldırılması belli standartlara kavuşturulması istenmektedir. Bu manada ayrıca şahsım ve yönetim kurulum adına zorlu şartlara göğüs geren değerli basın mensuplarımızın çalışan gazeteciler gününü kutluyorum. 2017 tüm basın çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını dilerken görevleri esnasında hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Ali AYGÜL : Körler Çarşısında Ayna Satanlara Karşı Dik Durmaya Çalıştık

Değerli misafirlerimiz körler çarşısında ayna satanlara da karşı da her zaman dik durmaya çalıştık. Sendikamız bugüne kadar aynı ülkenin evlatlarını bir arada tutan, aynı cevherin damarları olarak istismarcı bakış açısından uzak ayrıştıran değil her zaman birleştiren bir sendika olmuş zor yollarda onurlu yaşamında da rotasını çizmiştir. Sendikamız bağlı bulunduğu Memur-Sen konfederasyonunun büyüklüğünde hareketle tüm teşkilatıyla  ülkemizi içeride dışarıda sarmaya çalışan baskılar sonucu girdiği kasis ve çukurlarda her zaman ferasetli, metanetli, metanetli, soğukkanlı ve iradeli olmayı kendine bir vazife saymıştır. Ülkesine ve değerlerine sahip çıkarak bu manada sergilediği milli duruşla önemli bir demokrasi sınavını daha başarıya vermiştir.

Ali AYGÜL : 70 bin Üye Sayısıyla İlkleri Gerçekleştiren Bir Sendika Olmuştur

Sendikamız 23 yıllık geçmişiyle  barış, birlik ve beraberlik gerektiren   bütün konularda sivil toplum olmanın gereklerini yerine getiren, uzlaştırıcı, milli iradeye uygun adımlar adarken gündemin peşinden giden değil kendi gündemini oluşturan ve her zaman hakkı savunan bir düşünce yapısıyla hareket etmektedir. Şiddet ve şiddet içerikli eylemleri reddeden, evrensel düşünen ve bu kurallar çerçevesinde hareket eden, bireysel taleplerin toplumsal taleplere dönüştüğü sosyal sorumluluğun bilincinde kurumsal yapısını tamamlamış, yerli ve milli sivil toplum kuruluşu olan BEM BİR-SEN bu gün genelde 70 bin üye sayısıyla memur sendikacılığı ilklerini gerçekleştiren bir sendika olmuştur.

Ali AYGÜL : Siyonizm’e İslam Düşmanlarına Seferlik Başlatmaktan Başka Seçeneğimiz Kalmadı

Değerli misafirlerimiz, Türkiye artık varoluş mücadelesinin yörüngesindedir. Siyonizm’e, İslam düşmanlarıyla mücadele için tarihi bir seferberlik başlatmaktan başka bir seçeneğimiz kalmadı. Sinsi rüyalar gerçeğe dönüşmek üzere. Acilen öfkemizi büyüterek gardımızı almalıyız. Değerli katılımcılar Ömer Halis Demir’den ve gözlerini kırpmadan şehadet şerbetini içen vatanı uğruna canını seve seve feda eden şehitlerimizden Allah razı olsun. Ruhları şada olsun. Allah onları peygamber efendimiz ile komşu eylesin değerli katılımcılar sendikamızın 23. Kuruluş yıldönümü ve çalışan gazeteci gününü kutluyorum. Sendika camiasına hizmet vermiş gönül dostlarımıza sağlık ve sıhhat diliyorum.

Gecemize iştirak eden tüm misafirlerimizi ve basın mensuplarımızı saygıyla selamlıyorum.

Allah’a emanet olun.

BemBir-Sen İbrahim KERESTECİ Basın Ödülleri Foto Galeri..

AydınÖzel

manset-056.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3227 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim