• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Buharkent Kaymakamı ALICIK ile Vedalaştı
14 Aralık 2016 Çarşamba 19:52

Buharkent Kaymakamı ALICIK ile Vedalaştı

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Van’ın merkez İpekyol'a atanan Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Van’ın merkez İpekyol'a atanan Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile vedalaştı. Nazilli Belediyesine gelen Kaymakam Cemil Öztürk’ü makamında ağırlayan Başkan Alıcık yeni görev yerinde başarılar diledi.

1980 Ankara doğumlu olan Kaymakam Öztürk, 2003 yılı Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olup mesleğe 2004 yılında Maliye Bakanlığı'nda vergi denetmen yardımcısı olarak başladı. 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Hukuku alanında yüksek lisansını yapan Öztürk, sırası ile Antalya-Gündoğmuş, Sivas Altınyayla, Şırnak-Uludere İlçe kaymakamlığı görevlerinin ardından son olarak Buharkent ilçe kaymakamlığına gelmişti. Şırnak'ın Uludere ilçesinde görev yaparken kaybettiği eşinin ardından Buharkent ilçesine gelen Öztürk burada 4 yıldır görevini sürdürmekte idi. İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Van’ın merkez İpekyol'a atanan Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk 4 yıldır görev yaptığı Buharkent’in yanı sıra çevre ilçelerin Belediye Başkanları ve kurumları ile vedalaşma turlarına çıktı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da makamında ziyaret ederek vedalaşan Öztürk “kendi memleketim gibi hissettiğim güzel Buharkent’ten ayrılma zamanı geldi. Gitmeden önce kendime çok yakın hissettiğim sizin gibi değerli şahsiyetler ile vedalaşıyorum. Evet, sonuçta bu bir bayrak yarışı. Bir bayrak yarışı olarak icra ettiğim görevimi, vatanın her bir karesi kutsaldır anlayışı ve inancı ile yerine getirmeye çalışıyorum. Yeni görev yerim Van'ın İpekyolu ilçesidir. Bize bu görevi layık gören devlet büyüklerimize teşekkür eder saygılarımı sunarım. Burada sizler ile kurduğumuz güzel dostluk ilişkisinin baki olmasını diliyorum. Eğer yolunuz düşerse de mutlaka misafirim olmanızı diliyorum. Kapım sonuna kadar her daim açık olacaktır. Her zaman bir telefon kadar yakın olacağımızı bilmenizi istiyorum. Allahaısmarladık” dedi.

Yeni görev yerine gitmeden önce kendisine veda etmeye gelen Cemil Öztürk’ün ziyaretinden dolayı duygulanan ve duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Alıcık “Allah mahcup etmesin. Umarım yeni görev yerinizde mutlu sağlıklı ve huzurlu günler geçirirsiniz. Buharkent’te kaldığınız 4 yıl boyunca adından sıkça bahsettiren başarılı bir kaymaklık görevi yürüttünüz. Başarılı çalışmalarınızın yeni görev yerinizde de devamını diliyorum. Evet, dostluğumuzun baki kalacağına inanıyorum. Burada bir eviniz açacak bir kapınızın olduğunu asla unutmayınız “diye konuştu.

Karşılıklı iyi dileklerin ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk’e bir buket çiçek, plaket, Nazillide yetişen ve üretilen ürünlerin yer aldığı uzun yaşam paketi ile Efe Heykeli hediye etti. Evli 2 çocuk Babası Kaymakam Öztürk, nazik davranışından dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür ederek veda etti. 

AydınÖzel

dsc_1813.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim