• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Burak PEHLİVAN'dan Berat Kandili Mesajı
18 Nisan 2019 Perşembe 19:59

Burak PEHLİVAN'dan Berat Kandili Mesajı

MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Berat Kandilini idrak edeceğimiz bu gecede; Yüce Rabbimiz’den ( cc ) dua ve yakarışlarla bağışlanmayı umuyor, himmet, hikmet ve hidayetine muhtaç olduğumuzu ümitle haykırıyoruz.
 
İnanıyorum ki, manevi yaraların sarılması, manevi buhranların, maneviyatta yaşanılan krizlerin tamir ve tedavisi Berat’in eşsiz imkânlarıyla mümkündür.
 
Bu kutsi gece vicdan muhasebesi, kalp sorgulaması için iyi bir fırsattır.
 
Türk-İslam alemini çevreleyen ağır meselelerin hafiflemesi, akan gözyaşlarının dinmesi, feryat, fesat ve hüzünlerin son bulması Allah’tan ( cc )  niyazımdır.
 
Bu gecenin kurtuluşumuza, manevi arınmamıza ve gönül dünyamızın temizliğine vesile olması elbette en halisane beklentimdir.
 
Nefis terbiyesine ve kendimizi gözden geçirmeye çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Berat Kandili’nin bağışlayıcı ve affedici mana ve mesajlarıyla silkinip toparlanmamız lazımdır.
 
Yüce dinimiz İslam’ı tamamıyla anlayıp yaşamak, Efendimiz Hz. Peygamber’in ( SAV) hayatını rehber alarak tavır ve davranışlarımıza yansıtmak durumundayız.
 
Samimi bir insan; kötülüklere, şeytani heves ve arzulara, bozguncu ve yıkıcı emellere karşı koymak hepimizin ortak sorumluluğudur.
 
Bu duygu ve düşüncelere,  Türk milletimizin, hemşerilerimin, dava arkadaşlarımın ve İslam aleminin beratına vasıl olması temennilerimle Berat Kandili’ni tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
burak-pehlivan-004.jpg
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 930 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim