• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜYÜKŞEHİR ATÇA JURNALI CADDESİ'Nİ SICAK ASFALTLA BULUŞTURDU
11 Ekim 2020 Pazar 14:43

BÜYÜKŞEHİR ATÇA JURNALI CADDESİ'Nİ SICAK ASFALTLA BULUŞTURDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir tasarımı olarak Paris'e benzeyen ve Türkiye'de benzersiz olan Atça'da altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir tasarımı olarak Paris'e benzeyen ve Türkiye'de benzersiz olan Atça'da altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Mahallenin 8 ana caddesinden birisi olan Jurnalı Caddesi sıcak asfaltla buluşturulurken vatandaşlar yapılan çalışmalardan çok mutlu olduklarını söyledi.

Jurnalı Caddesi'nin Atça'daki 8 ana caddeden birisi olduğunun altını çizen Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 30 kilometrelik altyapı çalışması yaptığını hatırlattı. ASKİ'nin yol çalışması öncesi Jurnalı Caddesi'ndeki 40 yıllık içme suyu hattını ve kanalizasyon altyapısını da yenilediğini ifade eden Yıldırımkaya, Büyükşehir Belediyesi'nin Atça'nın altyapısını tamamen yenileyeceğini belirtti. Jurnalı Caddesi'nin yoğun kullanılan bir yol olduğunu söyleyen Yıldırımkaya, yapılan çalışmalar için başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Yıldırımkaya, "Türkiye'nin Paris'i Atça, çalışmalar tamamen bitirildikten sonra gerçekten de Paris olacak" ifadelerini kullandı.

Atça Muhtarı Olgun Belci "Burası Atça Mahallesi'nin en yoğun kullanılan caddelerinden. Yolumuz çok güzel oldu. Vatandaşlarımız da bu modern yoldan dolayı çok mutlu. Atça Mahallemiz Türkiye'nin Paris'idir; bütün yollarımız Atça Parkı'na çıkar. Bu yapılan çalışmalar yollarımızı daha belirgin hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi'yle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Atça halkı adına Özlem Başkanımıza çok teşekkür ederiz" şeklinde konuşurken, Atça'da esnaflık yapan Ali Aydoğdu, "Geçen yıl Jurnalı Caddesi'nin altyapısı yenilenmişti. Altyapı çalışmaları bitirildikten sonra yolumuz asfaltlandı. Yol kısa bir sürede yapılarak hizmete açıldı. Yapılan çalışmalar için Başkan Çerçioğlu'na ve Başkan Yıldırımkaya'ya teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Atça sakinlerinden Mehmet Emin Avcıoğlu ise "Yolumuz dört dörtlük oldu. Halk olarak yolun yapılmasına önderlik edene, yaptırana ve yapana teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
whatsapp-image-2020-10-11-at-14.38.47.jpeg
Bu haber toplam 4254 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim