• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜYÜKŞEHİR KUŞADASI’NDA “ÖNCE YAYA” DEDİ
28 Eylül 2019 Cumartesi 12:08

BÜYÜKŞEHİR KUŞADASI’NDA “ÖNCE YAYA” DEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası’nda okul önlerinde “Önce Yaya” yazılı yaya yolu çalışması başlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası’nda okul önlerinde “Önce Yaya” yazılı yaya yolu çalışması başlattı. Çalışma Kuşadası ile birlikte Aydın’ın tüm ilçelerinde özellikle okul yollarında öğrencilerin güvenliği için yapılıyor.

Özellikle okul önlerinde yapılan çalışmayla yaya geçitleri yenilenirken aynı zamanda farkındalık oluşturmak için de "Önce Yaya" işaretlemesi yapılıyor. İlk olarak İkiçeşmelik İlkokulu önünde yapılan çalışmayı vatandaşlar büyük bir memnuniyetle karşıladı.

BAŞKAN ÖMER GÜNEL “ÇALIŞMA TÜM YURTTA FARKINDALIK YARATACAK”

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından okul önlerinde yürütülen yaya yolu çalışmasının farkındalık yaratacak gerekli bir iş olduğunu ifade eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel “Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen yaya yolu çalışması sayesinde çocuklarımız okul ve evlerine güvenli bir şekilde gidecekler. Yapılan çalışma sayesinde sürücülerin de daha dikkatli olacaklarını düşünüyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na kentimizde yürüttükleri bu tarz duyarlı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.  

yaya-2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 735 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim