• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜYÜKŞEHİR MUHTAR TOPLANTILARINA İNCİRLİOVA İLE DEVAM ETTİ
20 Ekim 2020 Salı 21:28

BÜYÜKŞEHİR MUHTAR TOPLANTILARINA İNCİRLİOVA İLE DEVAM ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin katılımcı belediyecilik anlayışıyla düzenlediği muhtar toplantılarına İncirliova ilçesi ile devam edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin katılımcı belediyecilik anlayışıyla düzenlediği muhtar toplantılarına İncirliova ilçesi ile devam edildi.

Toplantıya Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş başkanlık ederken, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ufuk Serdar Özmen ve AYBA’dan sorumlu bürokratlar da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda muhtarlara mahallelere yapılan ve yapımı planlanan hizmetler konusunda bilgilendirme yapılırken muhtarlarında görüşleri, önerileri ve talepleri de alındı. Toplantıya İncirliova'nın Atatürk, Cumhuriyet, İstiklal, Zafer, Kurtuluş, Hürriyet, Sınırteke, Erbeyli, Hacıaliobası, Yazıdere, Sandıklı, Acarlar ve Akçeşme mahallelerinin muhtarları katıldı.

Muhtar toplantılarına önümüzdeki günlerde de devam edilecek.

Başkanvekili Altıntaş: Aydın'ı vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla yönetiyoruz

Muhtar toplantılarının oldukça verimli geçtiğini, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerin muhtarlarıyla da toplantılara devam edeceklerinin altını çizen Başkanvekili Barış Altıntaş, “Aydın'ı vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla birlikte yönetiyoruz. Vatandaşlarımızla aramızdaki köprü görevi gören muhtarlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Yatırım planlarımızı onların da görüşlerini aldıktan sonra şekillendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda yer alan muhtarlar ise kendilerine yapılan bilgilendirme ve üretilen hızlı çözümler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
1aabcd4d-4bdb-4fa2-a270-53c0c301d1b4.jpg

Bu haber toplam 4228 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim