• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cemal SARI : Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur
13 Ekim 2019 Pazar 22:42

Cemal SARI : Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur

İYİ Parti Aydın İl Başkan'ı Cemal SARI Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaşanan gelişmelere yönelik Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur dedi.

İYİ Parti Aydın İl Başkan'ı Cemal SARI Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaşanan gelişmelere yönelik Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur dedi.

BARIŞ PINARI HAREKATI VE SÖZDE DOSTLARIMIZ

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye'nin kuzeyinde yerleşen PKK/YPG/PYD terör örgütlerini temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatında 5 günü geride bıraktık. Harekat başarıyla devam ediyor. Terör örgütü unsurları Mehmetçiğimizin kararlı ilerleyişi karşısında geri çekiliyor. Şu ana kadar 525 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 24 teröristin teslim olduğunu MSB'nın açıklamalarından öğreniyoruz. Mehmetçik'e karşı varlık gösteremeyen teröristler, sınır hattındaki yerleşim yerlerine havan saldırısı yaparak, alçakça sivilleri hedef alıyorlar.

Bu kısa sürede dünyada ne kadar dostumuz olduğunu görme imkanı bulduk. Ve bir kez daha anladık ki, bu topraklarda ilelebet yaşamak için Türk Milliyetçiliği ideolojisi devletin merkezinde olmalıdır. Dilerim ülkemizi yönetenler bu gerçeği hissederler.
Zira, son 5 gün bir kez daha gösterdi ki, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

Sözde dostlarımız, sözde stratejik ortağımız, Arap Birliği, Avrupa Birliği ülkeleri içerisinde, parmakla gösterilecek kadar az sayıda ülke, bu kritik dönemde bize destek oldu. Can Azerbaycan, kardeş Pakistan, soydaş Macaristan gibi.

Allah göstermesin, biraz zaafımız olsa, tıpki 100 yıl önce ki gibi hepsi leş kargası gibi vatanımıza çökmeye hazırlar.

Bunun için, bu topraklarda yaşamak için hep güçlü ve hep birlik olmak zorundayız. Bu güç ve birliğimizi de Türk dünyası ile pekiştirmek durumundayız.

Yıllarca kendilerini savunmak için hararetle taraf olduğumuz Filistin'lilere göstermiş olduğumuz ilginin bir bölümünü Doğu Türkistan'lı, Kerkük'lü Türkmenlere, Kırım Türklüğüne gösterseydik, bugün hayal kırıklığına uğramazdık.

Kıbrıs'ta Merhum Rauf DENKTAŞ'ı anlamış olsaydık, bugün Mustafa AKINCI gibi biriyle karşılaşmazdık.

Bu harekatta yaşadıklarımız bize ders olsun. Türk Milleti var olsun.

Yüce Mevlam, tez zamanda Mehmetçiğimizi muzaffer Eylesin.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

71692630_2612052095512919_4320359808373882880_n-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim