• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çerçioğlu : '' Aydınlının Yüzünü Kara Çıkartmam ''
27 Ocak 2017 Cuma 21:27

Çerçioğlu : '' Aydınlının Yüzünü Kara Çıkartmam ''

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu mahalle muhtarlarıyla daha güçlü bir iletişim kurarak mahallelerinde yaşanan sorunları yakından takip etmek, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgiler vermek ve bilgi almak amacıyla Bozdoğan ve Yeni

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu mahalle muhtarlarıyla daha güçlü bir iletişim kurarak mahallelerinde yaşanan sorunları yakından takip etmek, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgiler vermek ve bilgi almak amacıyla Bozdoğan ve Yenipazar ilçeleri mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Aydın için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda şimdiye kadar Bozdoğan ve Yenipazar ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında ASKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Dairesi yetkililerinden bilgiler alan Başkan Çerçioğlu, çalışmaların arttırılmasını, asfalt ve parke yol yapılmayan hiçbir mahallenin kalmaması gerektiğini söyleyerek Bozdoğan ile Yenipazar’daki mahallelerimizin ihtiyaçlarının büyük ölçüde bitirilmesi talimatını verdi.

Bozdoğan ve Yenipazar’dan gelen 40 kişilik Muhtar heyetinin görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçioğlu “Sizler beni buraya seçtiniz ben Aydınlının yüzünü kara çıkartmam. Halkımıza vereceğimiz hizmet çalışmalarımızda Muhtarlarımızın önemi çok büyüktür. Tek amacımız vatandaşların isteği doğrultusunda Aydın halkına kaliteli hizmet vermek” diye konuştu.

Muhtarlar Bozdoğan ve Yenipazar’a yaptığı hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim