• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çerçioğlu, VOLKSWAGEN'i Aydın'a Getiriyor
17 Ağustos 2019 Cumartesi 10:06

Çerçioğlu, VOLKSWAGEN'i Aydın'a Getiriyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, VOLKSWAGEN'i Aydın'a Getiriyor. - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN Yazdı.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem ÇERÇİOĞLU'nun Volkswagen Fabrikasını aydına getirelim çağrısı hakkında yazacağım.

Sayın Başkanımız Ak Parti Aydın Milletvekillerine 4.000 kişinin çalışacağı fabrikayı Aydına kuralım ve her türlü desteği sağlayalım demiş.

Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet ERİM'de Volkswagen Fabrikası Bulgaristana yapılma kararı alındı, Türkiye ye yapılsaydı Aydına yapılması için her türlü desteği verirdik diye açıklama yapmış.

Aydın BŞB Başkanımız Özlem ÇERÇİOĞLU'da daha kesinleşmedi, Volkswagen Fabrikasını önce Türkiyeye daha sonrada Aydına getirmek için hala çaba harcayabiliriz, umudumuzu kaybetmeyelim demiş.

Özlem Hanım'ın Bu Çıkışının mantığı ne olabilir :

1 - Volkswagen Fabrikası eğer Bulgaristana yapılırsa 4000 kişinin çalışacağı Fabrikanın Türkiyeye yapılamadığını gündeme getirmek için Siyaset yapıyor olabilir.

2 - Bugüne kadar hep engel olma politikası izlemesine rağmen Ak Parti Aydın Milletvekilleri getirse sanki destek çıkacakmış gibi bir algı yöneterek şirin gözükme çabası olabilir. 

3 - Veya Volkswagen ile anlaştı, ben getirdim diyebilmek için Reklam yapıyor ve Özlem ÇERÇİOĞLU getirdiği için Ak Parti Aydın Milletvekillerinin engel olmaması için Lobi faaliyeti yürütüyor.

Sonuç : Bence Özlem ÇERÇİOĞLU, Volkswagen Fabrikasının Aydın'a getirilmesi ile ilgili Firma ile tüm anlaşmaları yaptı ve verilecebilecek tüm desteklerin sözünü verdi ama ben olsam Onun İpi ile Kuyuya inmezdim.

Adnan AYTAŞKIN - Genel Yayın Yönetmeni - Köşe Yazarı

ozlemvolkswagenmanset-001.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur
YORUMLAR
4000 işçi ne demek
celal zengin
Ben senin fikrine inanıp yazını okudum ama keyfimi kaçırdın adnan bey,onun ipi ile kuyuya inmem diyorsun bir ayıbın bu,o dediğin kişi onbinlerce oy alarak seçilen ÖZLEM ÇERÇİOĞLU yani bir adı var ve saygıyı hak ediyor.İkincisi bu kadar işsizliğin olduğu bir ülkede bir insan çıkıp 4000 kişiye iş alanı yaratacak bir eylem gerçekleştiriyor ise sadece alkış ve safında yer almak gerekir diye düşünüyorum.saygılar.
17 Ağustos 2019 Cumartesi 13:26
176.41.146.185
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim