• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇEVRE HAFTASI DİDİM’DE ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.
07 Haziran 2020 Pazar 08:00

ÇEVRE HAFTASI DİDİM’DE ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

05 Haziran Çevre Günü Etkinliği Didim Belediyesi’nin organizasyonu ve D-Marin’in katkılarıyla Altınkum Plajında gerçekleşti.

05 Haziran Çevre Günü Etkinliği Didim Belediyesi’nin organizasyonu ve D-Marin’in katkılarıyla Altınkum Plajında gerçekleşti. Etkinliğe Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları E.Öznur Gündoğdu, Zeynel Şener Belediye Birim amirleri ve çocuklar katıldı.

Sosyal mesafeler gözetilerek yapılan 05 Haziran Çevre etkinlikleri kapsamında; Tüm dünyayı etkisini altına alan Coronavirüse önlem amacıyla çocuklarla birlikte doğal dezenfektan yapımı gerçekleştirildi.

Altınkum Plajına kurulan çadırlarda, çevre günü hakkında çocuklarımıza bilgiler verilirken, Doğamızı ve kendimizi bu süreçte daha sağlıklı korumamız amacıyla, belediyemiz serasında üretilen doğal biberiye, nane yağları çocuklarımıza dağıtılarak belediye personelleri ile birlikte doğal dezenfektan yapımı gerçekleştirildi. Didim Belediyesi İş Güvenliği Uzmanımız Sercan Işıklar, Belediye tarafından dağıtılan maskelerin kullanımı ve sosyal mesafelerin sağlanması ile ilgili bilgiler verdi.

Etkinliğin ardından dezenfektan yapan çocuklara hediyeler dağıtan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay; Atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan ödünç aldığımız çevremizi korumak en büyük görevimiz. Bu konuda daha hassas olmamız gerekiyor. Etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim