• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP'Lİ BÜLBÜL: KARARIN KARŞISINDA DİMDİK DURACAĞIZ
31 Ekim 2018 Çarşamba 16:02

CHP'Lİ BÜLBÜL: KARARIN KARŞISINDA DİMDİK DURACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi grubunun Aydın’daki Jeotermal Enerji Santrallerinin Aydın’ın toprağına, incirine, pamuğuna, zeytinine, narenciyesine ve insan sağlığına verdiği zararın araştırılması ile ilgili Meclis’e sunduğu araştırma önergesi dün AKP ve MHP’nin

 

Cumhuriyet Halk Partisi grubunun Aydın’daki Jeotermal Enerji Santrallerinin Aydın’ın toprağına, incirine, pamuğuna, zeytinine, narenciyesine ve insan sağlığına verdiği zararın araştırılması ile ilgili Meclis’e sunduğu araştırma önergesi dün AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

 

Aydın’da toprağına sahip çıkmayan bu anlayışın, memlekete sahip çıkma konusundaki söylemlerinin de ne kadar gerçek dışı olduğunu, çevreye, toprağa, ekolojik sisteme, insan hayatına karşı bakışının ne olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu anlayış yaşam alanlarını gasp etmenin derdinde olanların anlayışıdır.  

 

Bu topraklar Aydın halkının yaşam alanı, geçim kaynağıdır. Aydın’ın menfaatine olmayan bu kararın karşısında dimdik durarak, vatandaşlarımız ile birlikte mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu ülkede her şeyin özünü bozdular ama toprağımızı bozdurmayacağız.

Haber : Merve GÜLMEZ

chp-aydin-mv.-suleyman-bulbul.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim