• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP’Lİ GENÇLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI
05 Nisan 2020 Pazar 11:47

CHP’Lİ GENÇLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI

CHP Efeler Gençlik Kolları sokak hayvanları için kampanya başlattı.

CHP Efeler Gençlik Kolları sokak hayvanları için kampanya başlattı.

Corona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerle birlikte insanların evlerinden dışarı çıkmamaları sokak hayvanlarını olumsuz etkiledi. CHP’li gençler 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde başlattıkları kampanya ile birlikte sokak hayvanlarına sahip çıktı.

CHP’li gençlerin sosyal medyadan başlattıkları “Sokakta Dostlarımız Var Bir Kap Mama Bir Kap Su da Sen Ver” kampanyası kısa zamanda bir  çok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Başlattıkları kampanya ile ilgili bilgi veren CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman Efeler Gençlik Kolları’nın sokak hayvanlarına her zaman sahip çıktığına değinerek, “ Bir süredir arkadaşlarımızla birlikte akşamları sokak hayvanlarını beslemek için dışarı çıkıyoruz. Kendi imkanlarımızla aldığımız mamalarla ulaşabildiğimiz kadar sokak hayvanına bir kap mama bir kap su uzatıyoruz. Yaptığımız bu güzel işi sosyal medyadan başlattığımız kampanya ile tüm Aydın’a yaymak istedik. İmkanı olanlar bizimle birlikte beslemeye katılabilirler ya da aldıkları mamaları bizim aracılığımızla sokak hayvanlarına ulaştırabilirler.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 617 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim