• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çine Belediye Başkanı 1 Mayıs Mesajı
02 Mayıs 2020 Cumartesi 08:00

Çine Belediye Başkanı 1 Mayıs Mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih DİNÇER 1 Mayıs Mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih DİNÇER 1 Mayıs Mesajı

Ülkemiz ekonomisinin her noktasında emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi için çalışan işçimiz, esnafımız, köylümüz yani tüm emekçilerimiz bu toprakların en önemli gücüdür.

1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma  ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur.

İşsizliğin giderek arttığı bu zor dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız.Bu yıl tüm dünyayı ve ülkemizi saran koronavirüs pandemi tedbirleri kapsamında 1 Mayıs’ı meydanlarda kutlayamayacağız.Ama bu zor günlerde emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bizlerin sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere koronavirüs salgını sebebiyle tüm risklere rağmen gece gündüz demeden çalışan tüm emekçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit, güzel bir dünya görmek ve sağlıklı günlerin umuduyla tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim