• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Deniz DEPBOYLU Kuşadası Ziyareti
25 Ocak 2017 Çarşamba 13:29

Deniz DEPBOYLU Kuşadası Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve il yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve ilçe yöneticileri , Milliyetçi Hareket Parti

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve il yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve ilçe yöneticileri , Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Belgin Dağyaran ile birlikte Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası İlçe Emniyet. Md. Yrd. Fatih Çetinkaya, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, Kuşadası TÜRSAB Başkanı Gökhan Aydın, Kuşadası Ticaret Odası  Başkan Yardımcısı Sayın Namık Kemal Daylan, Meclis Başkanı Sayın Mahmut Öztaş ve Yön. Kurulu Üyesi Sayın Seydi Yıkılmaz ‘ı ziyaret etti.

Özellikle Ticaret Odası, Esnaf Ve sanatkarlar Odası ve TÜRSAB ziyaretinde esnaf ve sanatkarın durumu ile Kuşadası’nın can damarı turizm sektörünün durumu değerlendirildi. Yetkililer Turizmin içinde bulunduğu kaos ortamı (irili ufaklı 2017'de gelecek gemi sayısı toplamda sadece 178) ve ticaretle uğraşan herkesin yaşadığı sıkıntıları dile getirdiler. MHP Milletvekili  Deniz Depboylu  konuların  meclise taşınması konusunda gerekeni yapacağını ve takipçisi olacağını belirtti. 

 

Kuşadası İlçe Teşkilatımız tarafından organize edilen geceye Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve il yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve ilçe yöneticileri , Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Belgin Dağyaran ile birlikte Germencik Bel. Bşk. Ümmet Akın, İncirliova Bel. Bşk. Gürşat Kale, Nazilli Bel. Bşk. Haluk Alıcık, Didim İlçe Bşk. Levent İlter, 25. Dönem Milletvekili adaylarımızdan Hüseyin Karagöz ve 26. Dönem milletvekili adaylarımızdan Ahmet Özkan, belediye meclis üyeleri ve milliyetçi – ülkücü davaya gönül vermiş coşkulu bir kalabalık katıldı.

Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar yaptığı konuşmada; “ Birliğimiz daim oldukça Türk Milletine hizmetimiz daha güçlü olacaktır. Hiçbir güç milliyeçi-ülkücü hareketin mensupları arasına ayrılık tohumu ekemeyecektir.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu; “ Anayasa Görüşmeleri sırasında partimizin ortaya koyduğu tavır Türk Milleti’nin bekası, Türkiye Cumhuriyetinin devamı yönündedir. MHP Genel Başkanı Liderimiz Devlet Bahçeli ve Partimizin resmi açıklamaları dışındaki kaynaklara itibar etmeyiniz.” Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “ Cennet Mekan Başbuğumuz Alparlan Türkeş le siyasi hayata katılan Milliyetçi-Ülkücü dava arkadaşlarımızın sevdası , Üç hilalin dalgalandığı Milliyetçi Hareket Partisi ; dava arkadaşlarımın yegane kalesidir. Bütün dava arkadaşlarımı üçhilalin altında toplanmaya davet ediyorum. “ dedi.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1136 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim