• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dereköy, Kış'ın Çamurdan Kurtuldu
01 Aralık 2016 Perşembe 14:52

Dereköy, Kış'ın Çamurdan Kurtuldu

Efeler Belediyesi ekipleri tarafından, Dereköy Mahallesi’ndeki vatandaşlardan gelen yol talebi değerlendirilerek muhtelif yollara parke taşı döşendi.

Efeler Belediyesi ekipleri tarafından, Dereköy Mahallesi’ndeki vatandaşlardan gelen yol talebi değerlendirilerek muhtelif yollara parke taşı döşendi.

Efeler Belediyesi ilçede bozuk yolları onarmak ve yeni yollar açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öncesinde toprak yollar nedeniyle kış aylarında yağan yağmurun ardından çamur deryasına dönüşen yollar Dereköy Mahallesi’ndeki vatandaşlara zor anlar yaşatıyordu. Mahalle halkından gelen yol talebini değerlendirerek harekete geçen Efeler Belediyesi ekipleri bozuk yolları onararak parke taşı döşedi. Döşenen parke taşları sayesinde tozdan ve çamurdan kurtulan mahalle halkı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür ettiler.

Vatandaşlardan gelen her türlü talebin dikkate alınarak titizlikle incelendiğini ve gereğinin kısa sürede yerine getirildiğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "İlçe genelinde vatandaşlarımızdan gelen ve belediyemizin yetki ve sorumluluğu altındaki her türlü talep gerekli birimlere iletilerek inceleniyor. Genellikle Aydın'ın büyükşehir olması ile birlikte Efeler ilçesine bağlanarak mahallemiz olan 56 köy ve 5 beldeden yoğun yol talepleri alıyoruz. Kimi mahallelerimizde toprak yollara parke taşı döşenirken, kimi mahallelerimizde de yeni yollar açarak halkımızın ulaşım sorununu gideriyoruz. Dereköy Mahallesi halkından da gelen yol talebi iş planına alınarak halkımızın sorunu giderildi. Artık vatandaşlarımız kış aylarında sokaklarda rahatça yürüyebilecek, yaz aylarında da evlerinin kapı ve pencerelerini toz sorunu olmadan rahatça açabilecekler. Diğer mahallelerden gelen yol taleplerini de iş programımıza alarak sırası ile yerin getirmeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir" dedi.

AydınÖzel

unnamed-028.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim