• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Didim Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cengiz Soylu Kimdir?
31 Ekim 2018 Çarşamba 10:14

Didim Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cengiz Soylu Kimdir?

2019 Aydın yerel seçimleri Didim bağımsız adayı Cengiz Soylu, televizyonculuk ve gayrimenkulde yakaladığı başarıyı belediyecilikte de sürdürmeyi planlıyor.Tunceli doğumlu Soylu, Aydın’da büyümüş sonrasında Almanya’da kariyer basamaklarını çıkmaya başlamış

2019 Aydın yerel seçimleri Didim bağımsız adayı Cengiz Soylu, televizyonculuk ve gayrimenkulde yakaladığı başarıyı belediyecilikte de sürdürmeyi planlıyor.

 

Tunceli doğumlu Soylu, Aydın’da büyümüş sonrasında Almanya’da kariyer basamaklarını çıkmaya başlamıştır. Uzun yıllar radyo programcılığı, yapım koordinatörlüğü, Düzgün Tv Genel Yayın Müdürlüğü, Show Tv Avrupa Dış Yapım Program Koordinatörlüğü gibi görevleri üstlenen deneyimli televizyoncu kariyerine, Almanya’da bulunan bir reklam şirketinin yönetim kurulu üyeliği ve Cengiz Soylu Gayrimenkul’le devam ediyor.

“Siyaset yapmaya değil hizmet yapmaya talibim diyen” başarılı iş insanı, Belediyecilikte şeffaflığı ön plana çıkarmayı siyasetten arındırmayı planlayarak Didim’in Didimlilerle yönetilmesi gerektiğini savunuyor.

Türkiye belediyeciliğinin önemli bir sorunu haline gelen markalaşma sorununa eğilmeyi planlayan iş insanı Soylu: uluslararası liman ile ziyaretçilerin ulaşımını kolaylaştırmak ve Didim’i turizmin cazibe merkezi haline dönüştürmeyi planlıyor. Spor kompleksleri, Didim esnafının kış sezonu sorunları, şehirleşme sorunları vb durumlar, öncelikli olarak çalışmak istediği konular arasında yer alıyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

cengiz-soylu.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3031 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim