• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİDİM MYO’DA FULBRİGHTBURSLARI SEMİNERİ VERİLDİ
07 Kasım 2019 Perşembe 19:47

DİDİM MYO’DA FULBRİGHTBURSLARI SEMİNERİ VERİLDİ

Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu ile ABD’de Eğitim Semineri’, 6 Kasım 2019 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu ile ABD’de Eğitim Semineri’,  6 Kasım 2019 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

FulbrightBursları tanıtımı kapsamında Fulbright Türkiye Komisyonu Üyesi Mevlüde Bakırcı, ABD’de eğitim almak isteyen öğrencilere burs olanakları ve ayrıntılarını anlattı.Fulbright’ın şu anda açık olan ve başvuru kabul eden bursları ile diğer programlar hakkında detaylı bilgiler aktaran Bakırcı, sunumunun başında Fulbright Eğitim Komisyonu’nu tanıttı.

Burs başvurularında dikkat edilmesi gerekenler ve burs çeşitleri konularında ayrıntılı bilgi veren Mevlüde Bakırcı, öğrencilerin sorularını cevaplayarak sunumuna son verdi.

FulbrightBursu ile 2018-2019 Akademik Yılında Didim Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören 3 öğrenci başvuru yapma hakkını elde etmiş, aralarından başarılı bulunan 1 öğrenci ABD’de Fulbright Eğitimi almıştı.

sablon-(8)-030.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 570 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim