• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİDİM TİCARET ODASI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
29 Temmuz 2019 Pazartesi 13:58

DİDİM TİCARET ODASI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin; Odaların hizmet kalitesini arttırmak, kurumsal kimliğini güçlendirmek, iş dünyasındaki saygınlığını yükseltmek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin; Odaların hizmet kalitesini arttırmak, kurumsal kimliğini güçlendirmek, iş dünyasındaki saygınlığını yükseltmek amacı ile uyguladığı Akreditasyon standardı çalışmaları kapsamında Didim Ticaret Odası 2019 – 2023 yıllarını kapsayan Stratejik plan hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz ay Oda Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri ve Oda Çalışanlarıyla iç paydaş çalıştayları yapan Didim Ticaret Odası, 26 Temmuz 2019 Cuma günü ilişkide olduğu kurum, Kuruluş, Oda ve Sivil Toplum Kuruluşları ile dış paydaş çalıştayı gerçekleştirdi.

Açış konuşmasında Çalıştaya katılan katılımcıları selamlayan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Kurumun 2019-2023 stratejik planının hazırlandığını, bu amaçla ilişkide oldukları kurumların fikirlerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Sadece Odanın değil İlçenin ekonomik gelişimi adına öneri ve fikirleri almak istediklerini vurgulayan Erbaş, Turizm, tarım, sağlık, eğitim gibi tüm alanlarda dış paydaşlarla çalışmaya ihtiyaç duyduklarını belirtti. katılımcılara teşekkür etti.

Didim Ticaret Odası Stratejik Plan Danışmanı ve Toplam Kalite Uzmanı Teyfik Bıyıklı’nın yaptığı bilgilendirme sonrasında katılımcılar Odanın hazırladığı GZFT analizi, öneri ve beklenti formunu doldurdu, söz alarak fikirlerini paylaştı. Didim Ticaret Odası ve Didim adına beklenti ve önerilerin alındığı çalışma üyelerle yapılacak anket çalışmalarının akabinde önümüzdeki sonbaharda tamamlanarak ilan edilecek.

basliksiz_panorama1-kopya.jpg
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 773 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim