• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİDİM TİCARET ODASI ODALAR VE VALİ ZİYARETİ HABERİ
06 Kasım 2018 Salı 09:40

DİDİM TİCARET ODASI ODALAR VE VALİ ZİYARETİ HABERİ

DİDİM TİCARET ODASINDAN SERİ ZİYARETLER Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla, Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş, Enver Demirtaş ve Meclis Üyesi Gül Börekçi Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası v

DİDİM TİCARET ODASINDAN SERİ ZİYARETLER

 

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla, Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş, Enver Demirtaş ve Meclis Üyesi Gül Börekçi Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası ve Kuşadası Ticaret Odasını ziyaret ettiler.

Oda ve Borsa Yönetim Kurulları ve Meclis Başkanları tarafından karşılanan Didim Heyeti, Odalar arasın da bulunan dostça yardımlaşmaları taktir ile karşıladıklarını belirttiler. Ortaklaşa çözümlerin konuşulduğu görüşmeler de günün değerlendirilmesi yapıldı, geleceğe dönük yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kuşadası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan toplantıda ise, 2018 Turizm değerlendirmesi yapıldı, 2018 ve 2019 Fuar  çalışmaları değerlendirdi, 2019 Turizmi için yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü.

 

DİDİM TİCARET ODASI ZİYARETLERİ

 

Söke ve Kuşadası Ticaret Odası ziyaretlerinden sonra Meclis Başkan Yardımcısı Tevfik Güroğlu, Başkan Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ebubekir Apaydın, Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş, İsmet Kartal ve Meclis Üyesi Figen Cevrem Gürsoy’dan oluşan Didim Heyeti Aydın Ticaret Odasını ziyaret etti. Sıcak bir ortam da Didim heyetini karşılayan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Yönetim Kurulu Üyeleri Belgin çekmen, Ali Çakır, Veli Tuna ve Genel Sekreter İlknur Kabasakal yapılan ziyarette ki memnuniyetlerini ifade ettiler. 

 

AYTO Başkanı Hakan Ülken “İlimiz Odaları olarak ne kadar birlikte hareket edersek o kadar güçlü oluruz. Didim, Nazilli ya da Efeler’in tek başına kalkınması ne kadar zorsa birlikte olduğumuzda da o kadar kolay olacaktır. AYTO olarak bunu çok önemsiyoruz”, dedi.

 

Birlik olma düşüncesini paylaştıklarını ifade eden Başkan Hilmi Erbaş, Didim Ticaret Odası üzerine düşen ne varsa yerine getirecektir”, dedi. Ziyaretin ardından Başkan Hakan Ülken Didim Ticaret Odası heyetine AYTO’nun yeni hizmet binasını gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu.

 

DİDİM HEYETİNİN AYDIN VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGER ZİYARETİ

 

Aydın Ticaret Odası ziyaretinden sonra Didim Heyeti Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti. 45 dakika süren ziyarette Aydın ve Didim ekonomi ve Turizmi değerlendirildi. Sayın Köşger Aydın ili için yapılacak olumlu çalışmalara destek vereceklerini açıkladılar.

Haber : Merve GÜLMEZ

dsc_0442.jpgdsc_0473.jpgdsc_0486.jpgdsc_0522.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 964 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim