• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ECZACILAR ODASI’NDAN EFELER BELEDİYESİ’NE BAĞIŞ
11 Şubat 2021 Perşembe 23:16

ECZACILAR ODASI’NDAN EFELER BELEDİYESİ’NE BAĞIŞ

Aydın Eczacılar Odası, Efeler Belediyesi’ne 525 kilogram kedi ve köpek maması bağışladı.

Aydın Eczacılar Odası, Efeler Belediyesi’ne 525 kilogram kedi ve köpek maması bağışladı.

                Aydın Eczacılar Odası Başkanı Sefa Karaarslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ı makamında ziyaret ederek; her biri 15 kilogram olan toplam 35 paket kedi ve köpek mamasını, sokaktaki can dostlarına ulaştırılmak üzere Efeler Belediyesi’ne hediye etti.

                KARAARSLAN’DAN BAŞKAN ATAY’A GÜVEN DOLU SÖZLER

                Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın sokak hayvanlarına sahip çıktığını ve bu konuda belediye olarak çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Aydın Eczacılar Odası Başkanı Sefa Karaarslan, şöyle konuştu:

                “Aydın Eczacılar Odası olarak, meslektaşlarımızın çoğunluğu, sokaktaki dostlarımız hayvanlarla çok yakın ilişki içindeler. Öğrendik ki, Efeler Belediyemiz bu konuda çok güzel çalışmalar yapıyor. Onlara da ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Dışardaki dostlarımız soğukta beslenmeyle ilgili sorunlar yaşıyorlar. Onlara oda olarak, üyelerimiz olarak, yönetim kurulu olarak bir katkı verebildiysek ne mutlu. Özellikle sayın başkanımıza ve tüm ekibe bu konudaki çalışmaları ve değerli katkıları için teşekkür ediyoruz. Bağışladığımız mamaların sokaktaki dostlarımıza en iyi şekilde ulaştırılacağından hiç şüphemiz yok.”

                MAMALAR SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA DAĞITILACAK

                “Sadece insanların yaşamlarını sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlamak değil, aynı zamanda doğadaki bütün canlılara karşı duyarlı olduğunuz için, Eczacılar Oda Başkanı olarak Sefa bey size ve yönetiminize çok ama çok teşekkür ederim” diyen Başkan Atay, “Doğa yalnız insanlara ait değil, tüm canlılara ait. O canlıların da bu doğada yaşama hakları var. Biz belki doğayı vahşice kullanarak onların yaşam alanlarını zorlaştırabiliriz, bunu kendimizi affettirmek olarak görüyorum. Bu affettirmede de herkes sizin kadar duyarlı değil. Duyarlı olan vatandaşlarımızın bu davranışlarını da takdire şayan olarak görüyorum. Çok teşekkür ederim. Duyarlı davranışınız nedeniyle bizlere getirdiğiniz doğa yardımını en kısa zamanda, en iyi şekilde ulaşacağına emin olun. Mamaları, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında sokaktaki dostlarımıza ulaştırmaya başlayacağız.” diye konuştu.

c5d_9663.jpg

Bu haber toplam 8709 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim