• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFELER BELEDİYESİ E-DEVLET İLE BİR TIK ÖTENİZDE
11 Ocak 2017 Çarşamba 14:25

EFELER BELEDİYESİ E-DEVLET İLE BİR TIK ÖTENİZDE

Efeler Belediyesi vatandaşlara çeşitli hizmetleri elektronik ortamda sunan E-Devlet’te yerini aldı. Modern belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara en güzel şekilde hizmet veren Efeler Belediyesi, teknolojinin tüm imkanlarını bu yönde kullanmaya devam ediy

Efeler Belediyesi vatandaşlara çeşitli hizmetleri elektronik ortamda sunan E-Devlet’te yerini aldı. Modern belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara en güzel şekilde hizmet veren Efeler Belediyesi, teknolojinin tüm imkanlarını bu yönde kullanmaya devam ediyor.

Hizmetlerin vatandaşa en kolay ve en etkili yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz, güvenli bir şekilde ulaştırılması hedeflenen E-Devlet’e vatandaşlar, www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden Kimlik numarası ve E-Devlet şifresi ile birçok hizmetlerden faydalanabilecekler.

Uygulama ile ilgili bilgi veren Efeler Belediyesi Başkanı M. Mesut Özakcan, E-Devlet hizmetleriyle ilgili yaptıkları açıklamada,” E- devlet gün geçtikçe hizmetlerini daha fazlalaştırarak bizlere daha iyi hizmetler sunmaya devam ediyor. E-Devlet Belediye hizmetleri de bu hizmetlerinden biri. Bu hizmet sayesinde bağlı olduğumuz belediye ile ilgili bilgilere ulaşabiliyoruz. T.C. Efeler Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışma ile e-devlet portalı üzerinden hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Tahsilat bilgileri sorgulama, arsa rayiç bedeli sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, evrak takibi, talep/öneri başvurusu ve sorgulaması gibi 7 modül olarak hizmete başlamıştır. Bu çalışmamızı yeni modüller de takip edecektir. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

AydınÖzel

imf_0920.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim