• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFELER'DE AMBARCIK PARKI HİZMETİNE AÇILDI
12 Ocak 2017 Perşembe 22:37

EFELER'DE AMBARCIK PARKI HİZMETİNE AÇILDI

Efeler Belediyesi tarafından Ambarcık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 'Ambarcık Parkı' düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Efeler Belediyesi tarafından Ambarcık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 'Ambarcık Parkı' düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Efeler Belediyesi 7'den 70'e ilçedeki herkesin memnuniyeti için çalışmalarını sürdürüyor. Köyden mahalleye dönüşen köylerde park alanı olarak değerlendirilebilecek alanları düzenleyerek park haline çeviren Efeler Belediyesi son park açılışını Ambarcık Mahallesi'nde yaptı. Ambarcık Mahallesi'nde düzenlenen açılış törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, eşi Gülay Özakcan, Muhtarlar Derneği Aydın Şube Başkanı Mehmet Aker, Ambarcık Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Çoban, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahallelerinde oluşturulan park alanı için Efeler Belediyesi'ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ambarcık Mahalle Muhtarı Bahtiyar Çoban, "Başkanımız sağolsun köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarını sahipsiz bırakmadı. İlçe merkezindeki mahalle hangi hizmetlerden ne kadar hızda yararlanıyorsa biz de aynı şekilde yararlanıyoruz. Oluşturulan park alanımız için başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Mahalleleri muhtarlarla birlikte yönettiklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "İlçemize bağlı mahallelerimize de muhtarlarımızla birlikte ihtiyaç ve talep edilen hizmetleri getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz muhtarlarımız. Belediye olarak rutin tüm hizmetlerimizi her mahallemize eksiksiz olarak götürüyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız mahallelerdeki yaşam kalitesini arttırmaya yönelik olacak. Efeler Belediyesi olarak  üzerimize düşeni yapacağız. Alan küçük de olsa çocuklarımızın park ihtiyaçlarını gidererek parkımızı hizmete açıyoruz. Ambarcık Parkı, mahalle halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

AydınÖzel

dsc_5256.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim