• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Efeler'de Banklar Sökülüyor
25 Mart 2020 Çarşamba 16:25

Efeler'de Banklar Sökülüyor

Dünyada ve ülkemizde hızlıca yayılan salgın hastalık korona virüs sebebiyle, salgın hastalığın daha fazla can almaması için Efeler Belediyesi ilçe genelinde çeşitli önlemler almıştı.

Dünyada ve ülkemizde hızlıca yayılan salgın hastalık korona virüs sebebiyle, salgın hastalığın daha fazla can almaması için Efeler Belediyesi ilçe genelinde çeşitli önlemler almıştı.

Efeler Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanında Korona virüs salgın hastalığının yayılmaması için temizlik ve hijyen çalışmalarını gerçekleştiriyor. Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe de salgın hastalık nedeniyle risk grubunda olan 65 yaş ve üzeri vatandaşları evlere gitmeleri için uyarıyor, Efeler Belediyesi anons araçları sesli uyarılarla vatandaşlardan sokağa çıkmamalarını talep ediyor. Efeler de havaların ısınması, Güneş’in kendini göstermesiyle beraber evlerinde sıkılan risk grubundaki vatandaşlar tüm uyarılara rağmen Efeler sınırlarında olan parklarda oturmaya devam ediyor.

Başkan Atay’ın talimatıyla Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında, toplum sağlığı açısından salgın hastalık nedeniyle risk grubunda olan 65 yaş ve üzeri vatandaşları evlerinde kalmalarını sağlamak, virüsün taşınması ihtimalini azaltmak için ilçe genelindeki bankları söküyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, ilçemiz genelinde Efelerli vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği, çocuklarını ve torunlarını gezdirebileceği parklar inşa etmiştik. Fakat ülkemizde hızlıca yayılan Korona virüs hastalığından dolayı Efeler Belediyesi olarak ilçemizde çeşitli önlemler alıyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal alanlarda gerekli mesafelerini korumaları için parklarımızdaki bankları geçici süreliğine söküyoruz. Bu süreçteki aldığımız bütün önlemler vatandaşlarımızın sağlığı için. Korona Virüsle mücadelemiz devam ediyor. Efeler Belediyesi olarak 7/24 çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya, gerekli olmadıkça evlerinden çıkmamalarına davet ediyoruz. Umarım en kısa süre de normal yaşantımıza  geri döneriz” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 583 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim