• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Efeler'de Eczaneler ve Sağlık Ocakları Dezenfekte Ediliyor
14 Nisan 2020 Salı 22:46

Efeler'de Eczaneler ve Sağlık Ocakları Dezenfekte Ediliyor

Korona virüsle mücadele kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, ilçede bulunan eczane ve Aile Sağlık Merkezleri’nde yoğun bir dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Korona virüsle mücadele kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Fatih  Atay’ın talimatıyla Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, ilçede bulunan eczane ve Aile Sağlık Merkezleri’nde yoğun bir dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.


         Efeler Belediyesi ilaçlama ekipleri, korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşlarca yoğun bir şekilde kullanılan alanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler son olarak eczanelerde ve Aile Sağlık Merkezleri’nde de uygulamalarına devam etti. Korona virüsü salgın hastalığı riskini en aza indirmek için yoğun mesai harcayan ekipler, yaptıkları dezenfekte çalışmalarını her gün aynı noktalara tekrar uygulayarak virüs tehdidini ortadan kaldırarak vatandaşların sağlığını koruma adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bu haber toplam 477 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim