• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elmas MARAŞ : Anneler Kutsaldır, Yetiştirdikleri Evlatlar ile Dünyayı Değiştirebilirler
16 Mayıs 2017 Salı 23:01

Elmas MARAŞ : Anneler Kutsaldır, Yetiştirdikleri Evlatlar ile Dünyayı Değiştirebilirler

Özel Rengarenk Kreş ve Gündüz Bakımevi Yıl Sonu Gösterisini Bu Yıl Şükran Güngör Tiyatro Salonunda Gerçekleştirdi.

Özel Rengarenk Kreş ve Gündüz Bakımevi Yıl Sonu Gösterisini Bu Yıl Şükran Güngör Tiyatro Salonunda Gerçekleştirdi.

Özlem BİLGİLİ’nin Konuşmasından Satır Başları…

Özlem BİLGİLİ : Rengarek Yılsonu Gösterisi

Sayın velilerimiz, Kıymetli Misafirlerimiz ve Sevgili Öğrenciler hepiniz Rengârenk yılsonu gösterisine hoş geldiniz. Bugün çocuklarımız yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden bir demet paylaşacaklar bizlerle. Değerli veliler bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere büyük gurur veriyor.

Özlem BİLGİLİ : Sonsuza Dek Koşulsuz Sevgi Veren

Değerli velilerimiz bugün malum her yıl Mayıs ayının 2. Pazarı kutlanan Anneler Günü, hayatımızın kutup yıldızı olan, sonsuza dek koşulsuz sevgi veren, ışığı ile yolumuzu aydınlatan yeryüzündeki ve cennetteki Annelerin Anneler Gününü kutluyorum.

Özlem BİLGİLİ : Kreşimizde Çocuğunuz Çocuğumuzdur

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘’Küçük hanımlar küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin birer gülü, yıldızısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli ve değerli olduğunuzu, düşünerek ona göre çalışınız.’’ Bizlerde kreşimizde çocuğunuz çocuğumuzdur ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimsedik. Kendine güvenen, özgür, bağımsız düşünebilen, kararlar alabilen, insani değerlere sahip yaratıcı çocuklar yetiştirmek temel hedefimiz.

Özlem BİLGİLİ : Bizler Mutlu Bir Ekiple, Mutlu Nesiller Yetiştirme Gayretindeyiz

Rengârenk kreş olarak eğitim müfredatında çocukların zihinsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimini desteklemeyi amaçladık. Çocuklarımızın doğal ve sağlıklı beslenme konusunda da ne kadar hassas olduğumuzun sizlerde farkındasınız. Kısacası bizler mutlu bir ekiple, mutlu nesiller yetiştirme gayretindeyiz.

Özlem BİLGİLİ : Çocuklar Emek İster-Her Çocuk Bir Yarındır-Yarınlar Umut İster

Çocuklarımızı, minicik kalplerinde taşıdıkları sevgi ve gözlerindeki ışıltıyla tanıdım. Onlara sevgiyle birer ana kucağı olmaya çalıştık. Çocuklarımız da bu sevgimizin karşılığını verdiler. Mutluluklarını birlikte paylaştık. Çünkü sevgi yürek ister. Çocuklar emek ister. Her çocuk bir yarındır. Yarınlar umut ister.

Özlem BİLGİLİ : Eğitim Uzun ve Yorucu Bir Yolculuktur

Bende bir eğitimci olarak eğitimin uzun ve yorucu bir yolculuk olduğunu söylemek zorundayım. Ama tabiki bu uzun ve yorucu yolculukta başta sevgili ortağım Elmas MARAŞ’a Kurum müdürümüze ve ekibime, aynı zamanda başta sevgili eşim Erdem BİLGİLİ’ye aileme çok teşekkür ediyorum ve tekrardan hepinizin Anneler Gününü Kutluyorum. Hepinize Keyifli seyirler diliyorum.

Elmas MARAŞ’ın Konuşmasından Satır Başları…

Elmas MARAŞ : Çocuklar Geleceğimizin Teminatı ve En Kıymetlilerimiz

Sayın Misafirlerimiz, Değerli Velilerimiz Kreşimizin Yıl Sonu Gösterisine Hepiniz Hoş Geldiniz. Ortağım Özlem Hoca ile bu yola ‘’ Çocuğunuz Çocuğumuzdur’’ ilkesi ile çıktık. Çocuklar geleceğimizin teminatı ve en kıymetlilerimiz. Her biri bizler için apayrı bir değer, ailemizin birer parçası.

Elmas MARAŞ : Rengarenk Ailesi Olarak Şeffaflığı Hep Ön Planda Tuttuk

En kıymetlilerinizi emanet ediyorsunuz, bizler emin olun bu büyük sorumluluğun farkındayız ve her yeni gün daha da çok çalışmaya ve çabalamaya devam ediyoruz. Rengarenk Ailesi olarak her zaman şeffaf olmayı ön planda tuttuk. Siz velilerimizin aklını kurcalayan her soruya hep birlikte cevaplar aradık. Çünkü her şey çocuklarımıza sevgi, şefkat, güven dolu, huzurlu ve mutlu olacakları bir eğitim ortamı sunmak için.

Elmas MARAŞ : Bizim Hedefimiz

Hızla gelişen dünyamızda çoklu dil eğitiminin önemi her gün daha da artmakta ve bir gereksinim olmaktadır. Bizim hedefimiz kendini sadece anadilinde değil birkaç dilde ifade edebilen çeşitli kültürlerin farkında olan, evrensel değerlere açık, geleceğin aydın ve özgür düşünen bireylerini yetiştirmek ve eğitmektir.

Elmas MARAŞ :  Önemli Olan Dil Farkındalığı Oluşturmak

Bu nedenle bilingual eğitim değil çocuklarda dil farkındalığı oluşturmak önemli olan. Bunun için sizlerin de desteği bizler için çok önemlidir. Bu gün burada çocuklarımızla bu güzel ve özel anları paylaşmak için bir aradayız. Hepinize şimdiden iyi seyirler diliyorum.

Elmas MARAŞ : Anneler Kutsaldır, Yetiştirdikleri Evlatlar ile Dünyayı Değiştirebilirler

Anneler kutsaldır, yetiştirdikleri evlatlar ile dünyayı değiştirebilirler. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin de ‘’Anneler Gününü’’ en içten dileklerimle kutluyorum.

Elmas MARAŞ : Son Olarak

Son olarak bu yola çıktığımız günden bu güne desteğini hiç esirgemeyen başta sevgili eşim Gökhan MARAŞ’a, aileme, ortağım Özlem BİLGİLİ’ye, kurum müdürüme ve Rengarenk ailesine teşekkür ediyorum.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc8907.jpg_dsc8909.jpg_dsc8918.jpg_dsc8925.jpg_dsc8921.jpg_dsc8896.jpg_dsc8929.jpg_dsc8934.jpg_dsc8941.jpg_dsc8948-001.jpg_dsc8953.jpg_dsc8954.jpg_dsc8955.jpg_dsc8959.jpg_dsc8966.jpg_dsc8968.jpg_dsc8972.jpg_dsc8975.jpg_dsc8977.jpg_dsc8987.jpg_dsc8992.jpg_dsc8993.jpg_dsc8995.jpg_dsc9000.jpg_dsc9002-001.jpg_dsc9010.jpg_dsc9016.jpg_dsc9017.jpg_dsc9022.jpg_dsc8904.jpg_dsc8906.jpg_dsc8981.jpg_dsc8982.jpg_dsc8985.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5536 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim